2013-04-10 16:18:46
Φωτογραφία για Το μήνυμα του Λυμπερόπουλου
Ο Νίκος Λυμπερόπουλος δήλωσε ότι έχει πίστη στον Τραϊανό Δέλλα και ότι η προσπάθειά του θα αποδώσει καρπούς αν στηριχθεί από τον κόσμο της ΑΕΚ που φέτος έχει αποδείξει ότι είναι μόνιμα δίπλα στην ομάδα σε πολύ δύσκολες και πρωτόγνωρες καταστάσεις για εκείνη.

Νίκος Λυμπερόπουλος και Τραϊανός Δέλλας. Επέστρεψαν μαζί στην ΑΕΚ το 2010 και αφού αποχώρησαν από αυτή ως πρωταθλητές των γηπέδων το 2008. Έζησαν τις δύσκολες σεζόν που οδήγησαν στη σημερινή κατάσταση. Ο Λύμπε έκανε την ακόλουθη δήλωση στο ΑΕΚ1924.gr:

 "Πιστεύω στον Δέλλα, στη σοβαρότητά του και στην καλή αύρα που θα φέρει στην ομάδα και στα αποδυτήρια. Θα κάνει το καλύτερο, θα δώσει και την ψυχή του, με ανιδιοτέλεια και σεβασμό απέναντι στην ΑΕΚ.

Ένας μόνος τους όμως δεν αρκεί. Πρέπει όλοι να τον στηρίξουν, να του δώσουν δύναμη και να τον οπλίσουν με εμπιστοσύνη. Ο κόσμος της ομάδας να σταθεί στο πλευρό το δικό του και της ΑΕΚ όπως κάνει μόνιμα εφέτος, να γεμίσει το ΟΑΚΑ και να ωθήσει την ομάδα στην έξοδο από την επικίνδυνη στενωπό στην οποία έχει εισέλθει".
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ