2013-04-10 08:41:04
Φωτογραφία για Πάτρα: Eκδήλωση χορευτικού και τομέα ανακύκλωσης
Το βράδυ του Σαββάτου, 6 Απριλίου, στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Πατρέων στο λιμάνι, πραγματοποιήθηκε κοινή εκδήλωση του Χορευτικού Τμήματος του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου και του Τμήματος Ανακύκλωσης του Οργανισμού Καθαριότητας του Δήμου, αφιερωμένη στην ανακύκλωση.

Στο πλαίσιο των δράσεων γύρω από την ανακύκλωση, παρουσιάστηκαν πειραματικές δουλειές του Χορευτικού, δρώμενα που αφορούν την ανακύκλωση, ενώ προβλήθηκαν και σχετικά βίντεο, με δράσεις που δείχνουν το πόσο σημαντική είναι για την περιοχή, δεδομένου ότι τα οφέλη από τα ανακυκλώσιμα απορρίμματα δεν είναι μόνο οικονομικά, αλλά κυρίως περιβαλλοντικά.

Στην εκδήλωση ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Διαχείρισης Μηχανολογικού Εξοπλισμού κ. Αχιλλέας Γεωργακόπουλος μίλησε για τα οφέλη της ανακύκλωσης, αφού μέσω αυτής, πετυχαίνουμε να επαναχρησιμοποιήσουμε πρώτη ύλη από αυτά τα απορρίμματα που επρόκειτο να ταφούν, με αποτέλεσμα να προστατεύσουμε το περιβάλλον, αλλά και να μειώσουμε τον όγκο των απορριμμάτων τα οποία καταλήγουν στο ΧΥΤΑ. Μίλησε ακόμα, για την καλή συνεργασία που έχει η αντιδημαρχία με το Χορευτικό του Δήμου και τον υπεύθυνο του Τμήματος κ. Χρήστο Γιαννόπουλο.


Παρόντες στην εκδήλωση, ήταν επίσης, οι αντιδήμαρχοι Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διαβούλευσης κ. Ανδρέας Φίλιας και Οικονομικής Διαχείρισης και Αξιοποίησης της Δημοτικής Περιουσίας κ. Παναγιώτης Βαφέας, οι συντονιστές του προγράμματος ανακύκλωσης κ.κ. Ανδρέας Τριανταφυλλόπουλος και Γιώργος Αγγελόπουλος και η ειδική σύμβουλος του Δημάρχου κ. Ελένη Νασοπούλου.

Ανάλογη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας, ενώ οι επόμενες έχουν προγραμματισθεί, στις εξής ημερομηνίες: 19, 20, 22 και 25 Απριλίου.
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ