2013-04-10 06:39:03
Φωτογραφία για Μήνυση Trump κατά 33χρονου για e-κατάληψη
Ο J. Taikwok Yung είναι 33, ζει με τη μαμά του στο Μπρούκλιν, και αγόρασε ονόματα τομέα που επικρίνουν τον... δισεκατομμυριούχοDonald Trump, κάνοντας ουσιαστικά διαδικτυακή κατάληψη (cybersquatting).

Η κυβερνοκατάληψη θεωρείται ποινική πράξη, που έχει προσδιοριστεί από τον νόμο «Anticybersquatting», περί προστασίας των καταναλωτών.

Ο Trump διεκδικεί 400.000 δολάρια ως αποζημίωση από τον άνδρα στο Μπρούκλιν, ο οποίος έχει καταχωρήσει τέσσερις τομείς: το trumpindia.com, το trumpbeijing.com, το trumpmumbai.com και το trumpabudhabi.com ως ονόματα τομέα για γνωστά εμπορικά σήματα και στη συνέχεια προσπαθεί να τα πουλήσει στον ιδιοκτήτη τους, τον κ. Trump.

Το 2011, ο Yung κατέθεσε καταγγελία με σκοπό να κρατήσει τα ονόματα τομέα, αναφέροντας ότι κάνει δίκαιη χρήση και διατηρεί τα δικαιώματα τροποποιήσεων (First Amendment), αλλά μετά από μηνήσεις που κατέθεσε η Trump Organization, απαίτησε τη διαχείριση των ιστοσελίδων, ο ίδιος ο Trump.

Συγκέντρωσε περίπου 200 ονόματα τομέα, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που σχετίζονται με τηMerrill Lynch και Bank of America. Σύμφωνα με την καταγγελία, ο Yung υποστήριξε ότι ποτέ δεν ήρθε σε επαφή με το Trump Organization για την πώληση των ονομάτων χώρου (domain) με σκοπό το κέρδος.
SecNews Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ