2013-04-10 04:59:04
Φωτογραφία για «Στον αέρα» η επιστροφή του «τριφυλλιού» στη Λεωφόρο
Σχεδόν στο σημείο μηδέν βρίσκονται αυτή τη στιγμή οι σχέσεις της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού. Ο Αχιλλέας Μακρόπουλος δεν δείχνει πρόθεση να υποχωρήσει στα όσα ζητάει και στα όσα οφείλει το ποδοσφαιρικό τμήμα στον σύλλογο με την υπογραφή για το εκμισθωτήριο για την χρήση της Λεωφόρου την επόμενη σεζόν, να μην έχει μπει ακόμη.

Συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών υπήρξε αλλά όχι και συμφωνία. Και από την ΠΑΕ, δεν γίνεται κανένα σχόλιο, κάτι που μαρτυράει την διάθεση για το θέμα… Από εκεί και πέρα ο Γιάννης Αλαφούζος κάνει κινήσεις και προσπαθεί να εξασφαλίσει την υπογραφή του Ερασιτέχνη χωρίς ωστόσο να έχει γίνει κάτι τέτοιο αφού φαίνεται πως υπάρχει θέμα και με την Διπλή Ανάπλαση.

Βέβαια, το συγκεκριμένο πρότζεκτ παρά τις προσπάθειες του προέδρου της ΠΑΕ και το ψάξιμο που γίνεται, με τα σημερινά οικονομικά δεδομένα είναι δύσκολο να υλοποιηθεί. Αυτές οι διαφωνίες, βέβαια, ξεπερνιούνται πιο εύκολα από το… ζεστό χρήμα που περιμένει ο Ερασιτέχνης, ούτως ώστε ο πρόεδρος του, Αχιλλέας Μακρόπουλος, να βάλει την υπογραφή.
Sport-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ