2013-04-09 23:50:50
Φωτογραφία για Τιμωρία 3 αγωνιστικών στον Μπαλοτέλι
Με τρεις αγωνιστικές αποκλεισμό τιμώρησε ο Ιταλός αθλητικός δικαστής τον Μάριο Μπαλοτέλι, ο οποίος ήταν... αθυρόστομος προς τον βοηθό διαιτητή στο ματς με τη Φιορεντίνα. Χάνει Νάπολι και Γιουβέντους!

Ακριβό ήταν το τίμημα που πλήρωσε ο Μάριο Μπαλοτέλι για την αδυναμία που επέδειξε να συγκρατήσει τα νεύρα του μετά το τέλος του Φιορεντίνα-Μίλαν, που βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με 2-2 και τους "ροσονέρι" να μένουν στο -4 από τη Νάπολι.

Ο Ιταλός επιθετικός είχε απευθυνθεί με άκρως απαξιωτική έκφραση προς τον επόπτη γραμμής, Ντόβερι ("Τι στον π@@@@@ κοιτάς...") τη στιγμή που ο τελευταίος ήταν μάρτυρας αψιμαχίας του Μπαλοτέλι με τον γκολκίπερ της Φιορεντίνα, Βιβιάνο, και το γεγονός αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από την ιταλική αθλητική δικαιοσύνη.

Αυτό είχε ως συνέπεια την τιμωρία του "Σούπερ Μάριο" με τρεις αγωνιστικές αποκλεισμό, όπως ανακοινώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, κάτι που σημαίνει πως θα χάσει, πέρα από το προσεχές κρίσιμο ματς με Νάπολι (θα το έχανε ούτως ή άλλως αφού είχε συμπληρώσει κάρτες), το εκτός έδρας ντέρμπι με Γιουβέντους και το ματς με την Κατάνια στο "Σαν Σίρο".


Όσον αφορά στο ποιος θα κληθεί να "βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά" στα ματς που θα απουσιάσει ο νεαρός Ιταλός φορ, αυτός θα είναι ο Τζαμπάολο Πατσίνι που μετράει ήδη 13 γκολ στη φετινή Serie A.

Να σημειωθεί πάντως ότι λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της τιμωρίας στον Μπαλοτέλι, η Μίλαν γνωστοποίησε πως θα καταθέσει έφεση για τη μείωση της ποινής.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ