2013-04-09 22:46:43
Φωτογραφία για ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ : Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΗ ΑΜΥΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ!
Την ακλόνητη πίστη του για πρόκριση στο Final-4 του Λονδίνου εξέφρασε ο Κώστας Παπανικολάου, με τον διεθνή φόργουορντ των πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης να αναφέρεται στους τομείς που θα χαρίσουν το πολυπόθητο «εισιτήριο».

Την πεποίθησή του ότι ο Ολυμπιακός έχει όλα τα φόντα να προκριθεί στο Final - 4 του Λονδίνου και να υπερασπιστεί επάξια το στέμμα του πρωταθλητή Ευρώπης που κατέκτησε πέρυσι στην Κωνσταντινούπολη, εξέφρασε ο Κώστας Παπανικολάου.

«Το κλειδί θα είναι η διάρκεια στην άμυνα! Στην επίθεση έχουμε πολύ ταλαντούχους παίκτες που μπορούν να σκοράρουν, να δημιουργήσουν, να κάνουν αποτελεσματικά όλα όσα χρειάζονται. Η πραγματικά καλή άμυνα κάνει την διαφορά σε αυτό το επίπεδο και ξεχωρίζει τις πολύ καλές ομάδες από τις μεγάλες, που είναι ικανές να φτάσουν ως το τέλος της διαδρομής. Πρέπει να βελτιώσουμε την άμυνά μας και αν συμβεί αυτό, έχουμε πίστη πως όλα θα εξελιχθούν όπως τα θέλουμε» ήταν το αρχικό σχόλιο του ...air «Παπ», για να προσθέσει:

«Η Εφές έχει πολλούς και καλούς παίκτες. Είναι ομάδα με πλούσιο ταλέντο στο ρόστερ της. Διαθέτει παίκτες με μεγάλη εμπειρία στην Ευρώπη, αλλά και κάποιους που έχουν κάνει καλή καριέρα στο ΝΒΑ. Μπορούμε να πούμε πολλά για αυτούς τους παίκτες»...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ