2013-04-09 20:51:57
Φωτογραφία για ΣΛΟΥΚΑΣ : ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ
Μοιρασμένες πιθανότητες έχουν Ολυμπιακός και Εφές Αναντόλου να προκριθούν στο Final Four του Λονδίνου, σύμφωνα με τον Κώστα Σλούκα.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης έχουν το πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας και για να περάσουν στα ημιτελικά δεν χρειάζεται να κάνουν τίποτα περισσότερο από το να το υπερασπιστούν. Ο 23χρονος γκαρντ των ερυθρόλευκων, πάντως, θεωρεί πως δεν έχουν το αβαντάζ, αφού οι δύο αντίπαλοι έχουν από 50% πιθανότητες να κερδίσουν τη μεταξύ τους σειρά.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Τότε είχαμε χάσει εύκολα εκτός έδρας και είχαμε νικήσει το ίδιο εύκολα στην έδρα μας. Είναι πολύ σημαντικό το ότι έχουμε το πλεονέκτημα της έδρας και θα κάνουμε τα πάντα για να την κρατήσουμε αλώβητη. Παρ’ όλα αυτά, εδώ που βρισκόμαστε, οι πιθανότητες θεωρώ ότι είναι 50-50 για τις δύο ομάδες. Εμείς θα πρέπει να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι μας και να προσπαθήσουμε να χαλάσουμε το ρυθμό της Εφές Αναντόλου. Θέλουμε τον κόσμο μας δίπλα μας. Δεν πιστεύω ότι έχουμε άγχος όταν παίζουμε εντός έδρας και νιώθουμε καλύτερα όταν αγωνιζόμαστε εκτός. Είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης και όλοι θέλουν να μας κερδίσουν».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ