2013-04-09 20:20:14
Φωτογραφία για ΙΣΟΒΙΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΓΙΑ «ΣΤΗΜΕΝΟΥΣ» ΑΓΩΝΕΣ
Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Μάλτας ανακοίνωσε ότι τέσσερις παίκτες τιμωρήθηκαν με διά βίου αποκλεισμό, επειδή κρίθηκαν ένοχοι για «στημένους» αγώνες, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "naftemporiki.gr".

Από αυτούς, οι Γκαετάν Σπιτέρι, Τζούλιαν Μπρίφα και Τζερμέιν Μπρίνκατ έχουν αγωνιστεί σε συλλόγους της πρώτης κατηγορίας στη χώρα, ενώ ο αδελφός του Τζερμέιν, Κρις Μπρίνκατ, παίζει ποδόσφαιρο σάλας και έχει αγωνιστεί στην Εθνική ομάδα.

Ο Σπιτέρι, ο οποίος έπαιξε σε ολόκληρη την καριέρα του για τους Χάμρουν Σπάρτανς πριν αγωνιστεί πέρυσι δανεικός στην Κόρμι, κρίθηκε ότι συνωμότησε με τον Μπρίφα για να δωροδοκήσουν παίκτη των Σλιέμα Γουόντερερς τον Φεβρουάριο του 2012, πριν από τον αγώνα με τη Χάμρουν, που έληξε ισόπαλη 1-1.

Δια βίου αποκλεισμός επιβλήθηκε και στον Μπρίφα, αλλά η πειθαρχική επιτροπή της ομοσπονδίας εξετάζει το ενδεχόμενο να προτείνει μείωση της ποινής του, καθώς του αναγνωρίζει ως ελαφρυντικό ότι συνεργάστηκε πλήρως στην έρευνα. Ο Τζερμέιν Μπρίνκατ, ο οποίος ξεκίνησε φέτος τη σεζόν στη Φλοριάνα, και ο αδελφός του, Κρις, παίκτης της ομάδας ποδοσφαίρου σάλας της ίδιας ομάδας, τιμωρήθηκαν με διά βίου αποκλεισμό για την εμπλοκή τους στην προσπάθεια χειραγώγησης του αποτελέσματος αγώνα για την Division One (Β΄ κατηγορία), τον περασμένο Σεπτέμβριο. Όλοι οι προαναφερόμενοι, πάντως, έχουν το δικαίωμα να ασκήσουν έφεση για τις ποινές που τους επιβλήθηκαν.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ