2013-04-09 18:48:07
Φωτογραφία για ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ : ΘΡΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ!
Η Σχολή του Ολυμπιακού από την κρητική πόλη ήταν κοντά στην ομάδα για το παιχνίδι με τον Πλατανιά!

Όπως σε πολλές πόλεις ανά την Ελλάδα, έτσι και στα Χανιά το στοιχείο του Ολυμπιακού είναι εντονότατο. Η Σχολή Ποδοσφαίρου της ομάδας μας στην πόλη της Κρήτης ήταν εκεί, όταν ο Ολυμπιακός έπαιξε το παιχνίδι με τον Πλατανιά, την περασμένη Κυριακή, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής.

Περισσότεροι από 40 αθλητές της σχολής μας περίμεναν την ομάδα στο αεροδρόμιο όπου και παρέδωσαν ανθοδέσμη στον προπονητή της ομάδας μας, κ. Μίτσελ. Στο ξενοδοχείο όπου έμεινε ο Ολυμπιακός, 50 αθλητές της σχολής φωτογραφήθηκαν και πήραν αυτόγραφα απο παίκτες της ομάδας από τους ποδοσφαιριστές Τάσο Παπάζογλου, Κώστα Μανωλά, Γιάννη Φετφατζίδη, Παναγιώτη Βλαχοδήμο, Μπάλαζ Μέγιερι, Τζαμέλ Αμπντούν και Νταβίδ Φουστέρ). Παράλληλα, παραδόθηκαν στη Σχολή ως αναμνηστικά 2 εμφανίσεις με υπογραφές όλων των παικτών και μια μπάλα.


Ο πρόεδρος και το τεχνικό επιτελείο της ακαδημίας μας στα Χανιά, κος Μπαλαδάκης, ο κ. Βερναδάκης και ο κ. Μπασιάς, παρέθεσαν δείπνο στον κ. Θεοδωρίδη και στον εκπρόσωπο των Σχολών του Ολυμπιακού, Βασίλη Νάνο, μετά το τέλος των ενεργειών. Την επόμενη ημέρα το πρωί, Κυριακή, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας Κώστας Μανωλάς και Ρόι Κάρολ, καθώς και ο αντιπρόεδρος της Π.Α.Ε. κ. Σάββας Θεοδωρίδης, επισκέφθηκαν τη Σχολή των Χανίων, υπέγραψαν αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν με τα παιδάκια. Στο γήπεδο, για να παρακολουθήσουν τον αγώνα, βρέθηκαν περισσότερο από 70 παιδάκια, με τις φόρμες του Ολυμπιακού μας, αλλά και 7 προπονητές.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ