2013-04-09 18:36:08
Φωτογραφία για ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ Η ΝΕΑ ΜΠΑΛΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑΣ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Την έδρα του πρωταθλητή Ευρώπης, το ΣΕΦ, επέλεξε η Ευρωλίγκα προκειμένου να παρουσιάσει τη νέα μπάλα με την οποία θα διεξαχθεί στο εξής η διοργάνωση.

Στη διάρκεια της παρουσίασης, πρώτος το λόγο πήρε ο Κίμων Στέφος, εκπρόσωπος της Ευρωλίγκας, τονίζοντας: "Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε στο σπίτι των πρωταθλητών Ευρώπης για να παρουσιάσουμε τη νέα μπάλα. Όπως ήδη γνωρίζετε έχουν γίνει διάφορες αλλαγές στην διοργάνωση, όπως αυτή στο "Top-16", την οποία και θεωρούμε πετυχημένη. Έχουν αλλάξει και οι ημέρες αλλά και το ότι η εικόνα της Ευρωλίγκας έφτασε σε 199 χώρες. Έτσι, δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή από το να κάνει το ντεμπούτο της η μπάλα unite. Θέλαμε να έχει το ευρωπαϊκό μπάσκετ κάτι το διαφορετικό, δεν θέλαμε να αλλάξουμε απλά χρώματα στη μπάλα. Το ευρωπαϊκό μπάσκετ σε επίπεδο συλλόγων αξίζει να έχει κάτι ξεχωριστό, μία μπάλα σύμβολο. Βρήκαμε έναν συνεργάτη που μας βοήθησε να κάνουμε την μπάλα πραγματικότητα. Η μπάλα Unite έχει κάτι το μοναδικό, προβάλει το ομαδικό πνεύμα. Η ασημένια διαγράμμιση συμβολίζει το elite ταλέντο στο παιχνίδι μας, ενώ η αντίθεση του πορτοκαλί και του μαύρου αντιπροσωπεύει τη δράση και το ρυθμό στα ματς της Ευρωλίγκας».


Στη συνέχεια πήρε τον λόγο, ο κύριος Ζαχαριάδης, ο οποίος ευχήθηκε οι πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στο Final Four του Λονδίνου. Όπως χαρακτηριστικά υποστήριξε: "Αυτό που θα ήθελα να πω, είναι ότι είμαστε πραγματικά περήφανοι που βρισκόμαστε εδώ. Είμαστε στην έδρα του πρωταθλητή Ευρώπης και παρουσιάζουμε ένα προϊόν που αρμόζει στην διοργάνωση και στους παίκτες που συμμετέχουν σε αυτή. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και έχουμε σκοπό να μείνουμε κοντά για πολλά χρόνια ακόμα. Δεν είναι παράξενο ότι για το ΝΒΑ είμαστε για 32 χρόνια κοντά του, δημιουργώντας τη μπάλα.

Θέλω να ευχαριστήσω όσους συνέβαλαν για αυτό. Χαιρόμαστε που η μπάλα έχει φτάσει σε κάθε άκρη της Ελλάδας. Ελπίζουμε ο Ολυμπιακός να είναι μαζί μας στο Λονδίνο και εύχομαι η επιστροφή από το Λονδίνο να είναι το ίδιο χαρούμενη όπως πέρυσι από την Κωνσταντινούπολη. Για αυτό έχουμε σήμερα (09/04) μαζί μας τον Κάιλ Χάινς, γιατί αντιπροσωπεύει το πείσμα, την ενέργεια, τη μαχητικότητα και το ευ αγωνίζεσθαι που καταθέτει κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στην Ευρωλίγκα. Τον ευχαριστούμε που είναι εδώ μαζί μας».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ