2013-04-09 12:46:14
Φωτογραφία για Ολυμπιακός: Μένει ο Ιμπαγάσα
Στον Ολυμπιακό θέλουν να κρατήσουν τον Αριέλ Ιμπαγάσα στο λιμάνι, είτε ανανεώνοντας το συμβόλαιό του για έναν ακόμα χρόνο, είτε προσφέροντάς του ένα άλλο πόστο μέσα στην ομάδα.

Μπορεί να έφτασε τα 37, όμως, ο «Κάνιο» έχει την ποιότητα να κάνει τη διαφορά. Όχι μόνο σε αγώνες με τον Πλατανιά Χανιών αλλά και σε άλλα παιχνίδια του Ολυμπιακού. Ο Ιμπαγάσα είναι αδιαμφισβήτητα ο ηγέτης του Ολυμπιακού και με την τελευταία του παρουσία στην Κρήτη έχει αλλάξει το κλίμα σε ό,τι αφορά την ανανέωση του συμβολαίου του με τους «ερυθρόλευκους».

Ο ίδιος δήλωσε πως θέλει να συνεχίσει το ποδόσφαιρο, όμως, είπε πως δεν είναι δικό του θέμα το αν θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό ή σε άλλη ομάδα. Πλέον, στον Ολυμπιακό σκέφτονται να προσφέρουν έναν χρόνο συμβολαίου ακόμα στον Ιμπαγάσα, αν και μέχρι πρότινος υπήρχαν άλλα πλάνα στο μυαλό των διοικούντων για τον 37χρονο Αργεντινό.

Οι άνθρωποι των πρωταθλητών προγραμμάτιζαν είτε να δώσουν ένα άλλο πόστο στον Αριέλ Ιμπαγάσα, είτε να γίνει ο «Κάνιο» ο άνθρωπος του Ολυμπιακού στην Αργεντινή και να εντοπίζει ταλέντα για λογαριασμό των «ερυθρόλευκων».
onsports.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ