2013-04-09 08:03:56
Φωτογραφία για Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 45χρονου
Συνεχίζονται για 3ο 24ωρο οι έρευνες για τον εντοπισμό του άτυχου φυσικοθεραπευτή Γιώργου Κουβάκη, ο οποίος μαζί με τρεις ακόμη φίλους του, θέλησαν, το μεσημέρι της Κυριακής, να πάνε στη Νήσο Χρυσή από το λιμάνι της Ιεράπετρας.

Οι καιρικές συνθήκες σήμερα είναι σαφώς καλύτερες και το Λιμεναρχείο Ιεράπετρας «ρίχνει» το σκάφος του στη μάχη των ερευνών, ενώ θα συμμετάσχουν και αλιευτικά. Ο κυματισμός στο λιμάνι συνεχίζεται, και οι δύτες, οι οποίοι είναι έτοιμοι από την πρώτη στιγμή να συμμετάσχουν στην επιχείρηση, αναμένεται

Οι αγωνιώδεις έρευνες από ξηράς έγιναν καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας της Κυριακής και συνεχίστηκαν μέχρι την ώρα που έπεσε το σκοτάδι ενώ, λόγω των εξαιρετικά δυσμενών καιρικών συνθηκών, δεν μπορούσαν μέχρι αργά το απόγευμα της Δευτέρας, να γίνουν έρευνες από θαλάσσης. Το super puma της Πολεμικής Αεροπορίας, παρέμενε καθηλωμένο λόγω των ΝΔ ανέμων εντάσεως 8-9 μποφόρ που έπνεαν στην περιοχή, το ίδιο και οι δύτες, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να πλησιάσουν τη φουρτουνιασμένη θάλασσα (διαβάστε εδώ)

Στις έρευνες συμμετέχουν οι Λιμενικές αρχές , η Πυροσβεστική Υπηρεσία , η Αστυνομία, η Δημοτική Αστυνομία, Ομάδα δυτών της ΕΜΑΚ, το ΕΚΑΒ, οι Σαμαρείτες.
cretalive.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ