2013-04-08 22:59:03
Φωτογραφία για Από την Θεσσαλία η παράταση στα... μηχανάκια
Ο συνωστισμός που κατέγραψε το trikalanews.gr σε ιδιωτικό ΚΤΕΟ των Τρικάλων, τα δεκάδες παράπονα που δέχθηκε... η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων από κατόχους δίκυκλων μοτοσικλετών, οι οποίοι δεν πρόλαβαν να ελέγξουν τα δίκυκλα έφεραν την αστραπιαία αντίδραση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού.

Ο κ. Αγοραστός, συνεκτιμώντας την ανάλογη κατάσταση και στους υπόλοιπους Νομούς της Θεσσαλίας, απεύθυνε αίτημα για παράταση στην έναρξη εφαρμογής της κοινής υπουργικής απόφασης σχετικά με τον καθορισμό των τελών διενέργειας των τεχνικών ελέγχων από τα δημόσια ΚΤΕΟ των δίκυκλων μοτοσικλετών άνω των 50 κ.ε προς την Γ. Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης της Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας Πόπη Γερακούδη η όποια αμέσως το έκανε αποδεκτό.

Η κ. Γερακούδη, ύστερα από άριστη συνεργασία με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, έδωσε 3 εβδομάδες παράταση κάτι που ανακουφίζει χιλιάδες μοτοσικλετιστές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη απόφαση της κ. Γερακούδη είναι η πρώτη σε όλη την Επικράτεια και η όλη διαδικασία που τηρήθηκε, αναμένεται να αποτελέσει πρότυπο και για τις άλλες Περιφέρειες της χώρας.

trikalanews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
NCMusicGestures: Cydia addons free update
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
NCMusicGestures: Cydia addons free update
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ