2013-04-08 21:12:07
Φωτογραφία για ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΜΑΧΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗ ΡΩΜΗ ΜΕΤΑΞΥ ΟΠΑΔΩΝ ΡΟΜΑ ΚΑΙ ΛΑΤΣΙΟ
Δύο οπαδοί τραυματίες από μαχαίρι και υλικές ζημιές γύρω από το «Ολύπικο» είναι ο απολογισμός των επεισοδίων μεταξύ οπαδών της Ρόμα και της Λάτσιο, λίγες ώρες πριν τη σέντρα του μεταξύ τους ντέρμπι.

Οι συμπλοκές ανάμεσα σε οπαδούς των δύο «αιωνίων» αντιπάλων της πρωτεύουσας, ξεκίνησαν νωρίς το απόγευμα στους δρόμους της Ρώμης, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr" και παρά την παρουσία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων τα χειρότερα δεν αποφεύχθηκαν. Αφορμή φυσικά το μεταξύ τους ντέρμπι για την 31η αγωνιστική του πρωταθλήματος που ξεκινά στις 21:45. Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, δύο οπαδοί της Ρόμα τραυματίστηκαν με μαχαίρι από τιφόζι της Λάτσιο και χρειάστηκε να μεταφερθούν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Ευτυχώς είναι καλά στην υγεία τους και δεν διατρέχουν κάποιον σοβαρό κίνδυνο, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι από το μένος των οπαδών δεν ξέφυγε ούτε το όχημα που μετέφερε τους τραυματίες.


Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες το ασθενοφόρο δέχθηκε επίθεση με πέτρες και διάφορα άλλα αντικείμενα από οπαδούς των «λατσιάλι», με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές. Τέτοιες συναντά κανείς και σε πολλούς δρόμους της «αιώνιας» πόλης, αφού οι συμπλοκές έλαβαν χώρα σε στενά κοντά στο γήπεδο. Τα επεισόδια μεταξύ των οπαδών διήρκησαν για περίπου μία ώρα και σταμάτησαν με την επέμβαση της Αστυνομίας.

Αυτή την ώρα, οι οπαδοί επιδίδονται σε πετροπόλεμο και ρίψη αντικειμένων με τους «Καραμπινιέρι» και η κατάσταση μυρίζει «μπαρούτι»...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ