2013-04-08 20:13:01
Φωτογραφία για ΜΑΧΜΟΥΤΙ : ΑΠΑΙΤΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ
Στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας δεν… επιτρέπονται τα λάθη, όπως δήλωσε ο Οκτάι Μαχμούτι, ενόψει των παιχνιδιών της Αναντολού Εφές με τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός είναι ένα δυνατό σύνολο που αξίζει το σεβασμό της Αναντολού Εφές, όπως δήλωσε ο Οκτάι Μαχμούτι. Ο Τούρκος προπονητής τόνισε πως τα λάθη δεν συγχωρούνται στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας, με τον Κερέμ Γκονλούμ από την πλευρά του, να θεωρεί πως η ομάδα του είναι καλύτερη από τους «ερυθρόλευκους».

«Τα 2/3 της Ευρωλίγκας τελείωσαν. Στόχος μας ήταν να τερματίσουμε δεύτεροι στο TOP 16, αλλά είχαμε μία μικρή… παρέκκλιση και γι’ αυτό αντιμετωπίζουμε τον Ολυμπιακό. Πρόκειται για μία πολύ δυνατή ομάδα, η οποία απαιτεί σεβασμό, καθώς διατηρεί ακόμα τα σκήπτρα του πρωταθλητή Ευρώπης. Ήταν στόχος από την αρχή το Final 4, όμως θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στη σειρά, καθώς έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ έμπειρη ομάδα. Μία ήττα μπορεί να καλυφθεί στους άλλους γύρος, αλλά εδώ όχι και γι’ αυτό δεν θέλουμε να κάνουμε λάθη. Θέλουμε να φέρουμε το πλεονέκτημα έδρας από την Αθήνα στην Κωνσταντινούπολη, που σημαίνει πως πρέπει να πάρουμε τουλάχιστον μία νίκη. Και αν το κάνουμε αυτό, τότε στο δρόμο για το Final 4 που θα χρειαζόμαστε δύο νίκες, θα έχουμε μαζί μας το συναρπαστικό κοινό μας», δήλωσε ο Οκτάι Μαχμούτι.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ