2013-04-08 16:50:04
Φωτογραφία για Το Πορτοχέλι στοχεύει στο διεθνές jet set
Η ανάπτυξη έργων υποδομής, όπως η βελτίωση του οδικού άξονα στην Ερμιονίδα, η αδειοδότηση της μαρίνας Πόρτο Χελίου, η πολιτική χρήση του αεροδρομίου της Τρίπολης και άλλα μικρότερα έργα, θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη του παραθεριστικού τομέα, επισημαίνει η Ένωση Ξενοδόχων Ερμιονίδος Πόρτο Χελίου.

Στη Γενική Συνέλευση της Ένωσης που έγινε με σκοπό την εκλογή νέου προεδρείου, επισημάνθηκε ότι η ανάπτυξη του Aman Resort και του Nikki Beach, καθώς και η πρόσφατη συμφωνία ανάληψης management του Hydra Beach από την εταιρεία Barcelo τοποθετούν το Πόρτο Χέλι στο διεθνή χάρτη των “elite” προορισμών.

Στη Συνέλευση παρευρέθηκε επίσημα προσκεκλημένος ο δήμαρχος Ερμιονίδος Δημήτρης Καμιζής, ο οποίος ενημέρωσε τα μέλη για την αλλαγή του τουριστικού χαρακτήρα της περιοχής, αφού κάθε χρόνο ο εισαγόμενος τουρισμός μειώνεται, και την αναγκαιότητα να καταστεί η περιοχή ένα προάστιο υψηλών προδιαγραφών. Για την ανάπτυξη του παραθεριστικού τομέα αναφέρθηκε τις αναγκαίες κινήσεις που πρέπει να γίνουν.

Το νέο ΔΣ αποτελείται από τους: Στέφανος Στεφάνου πρόεδρος, Μιχάλης Τριγκάκης αντιπρόεδρος, Γεώργιος Βλάχος γραμματέας, Δημήτρης Κολοκύθας ταμίας, Τάκης Καλογερόπουλος μέλος.
moriasnow.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ