2013-04-08 16:00:06
Φωτογραφία για ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Η ΑΜΥΝΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ... «ΟΠΛΟ» ΤΟΥ ΜΙΤΣΕΛ
Ο Μίτσελ έχει έρθει στον Ολυμπιακό για να βελτιώσει το επιθετικό και θεαματικό κομμάτι του παιχνιδιού των ερυθρόλευκων, αλλά πιο ευχαριστημένος μέχρι τώρα θα πρέπει να είναι με τις εκπληκτικές αμυντικές επιδόσεις της, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε δημοσίευμά του το "pamesports.gr".

Στα δέκα ματς που έχει κοουτσάρει τον Ολυμπιακό για πρωτάθλημα και Κύπελλο, ο Μίτσελ έχει δει την ομάδα του να δέχεται μόλις ένα γκολ. Αυτό που είχε βάλει ο Αγγελούδης του Άρη, στο 2-1 των ερυθρόλευκων στο Φάληρο.

Στα υπόλοιπα εννιά ματς ο Ολυμπιακός έχει διατηρήσει ανέπαφη την εστία του, παίζοντας με Μέγιερι κυρίως αλλά και Κάρολ κάτω από τα δοκάρια, με Παπάζογλου βασικά αλλά και Μοντέστο, Μανιάτη στο δεξί άκρο, με Χολέμπας στην αριστερή πλευρά (και...λίγο Λυκογιάννη), με Μανωλά βασικό στα στόπερ αλλά και Κοντρέρας, Αβραάμ.

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει μάλιστα σερί 7 αγώνων δίχως να έχει δεχτεί γκολ. Και με τα 14 τέρματα που έχει δεχτεί συνολικά στο πρωτάθλημα διαθέτει μία άμυνα που σε αριθμούς είναι από τις κορυφαίες στην Ευρώπη.

Από τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης, λιγότερα γκολ από τον Ολυμπιακό έχουν δεχτεί μόνο η Πόρτο (11) και η Μπάγερν (13).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Προσοχή, θα πέσετε!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Προσοχή, θα πέσετε!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ