2013-04-08 12:15:04
Φωτογραφία για ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΕΣ ΓΙΑ ΟΛΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ... ΚΟΥΠΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ!
Ο Ολυμπιακός ισοφάρισε σε 2-2 τη σειρά των τελικών με την ΑΕΚ και σήμερα στη Ν. Φιλαδέλφεια (16:30, ΕΤ1) έχει την ευκαιρία να γράψει ιστορία κατακτώντας το πρωτάθλημα, στον τρίτο και τελευταίο αγώνα της σειράς.

Με την πλάτη στον τοίχο στα δύο προηγούμενα παιχνίδια της σειράς, αφού οι "κίτρινες" ξεκίνησαν με 2-0 τη σειρά έχοντας τα αποτελέσματα της κανονικής περιόδου υπέρ τους, τα κορίτσια του Θρύλου έπαιξαν στο κόκκινο και έφεραν τα πράγματα στα... ίσα τους.

Για να έχει αντίκρισμα όμως η υπέρβαση που έκαναν, πρέπει να περάσουν για δεύτερη φορά νικηφόρα από το κλειστό του Ιωνικού Ν.Φ., όπως έκαναν την προηγούμενη Δευτέρα και να φέρουν την κούπα στο Λιμάνι!

Το βέβαιο είναι ότι, αν και θα διατεθούν μόνο 800 κουπόνια στους οπαδούς των «κιτρινόμαυρων», η ατμόσφαιρα στο κλειστό θα είναι καυτή και το ζητούμενο είναι να διασφαλίσουν οι υπεύθυνοι και πρώτα η ΑΕΚ ότι δεν θα γίνει πολεμική.

Οι διαιτητές της αναμέτρησης, πάντως, Καραμπέτσος και Ράπτης, έχουν μεγάλη εμπειρία από τη διαχείριση τέτοιων αναμετρήσεων.

Ο Τέλης Σωτήρχος δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, ενώ για την ΑΕΚ είναι νοκ άουτ από τον πρώτο τελικό η Τοτσίδου.

Οι ερυθρόλευκες θέλουν να ολοκληρώσουν την ανατροπή που ήδη έχουν κάνει και να πανηγυρίσουν το πρώτο πρωτάθλημα της Ιστορίας του Ολυμπιακού στο συγκεκριμένο τμήμα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ