2013-04-08 12:00:11
Φωτογραφία για ΑΚΟΜΑ ΔΥΟ ΡΕΚΟΡ ΜΕ ΤΟ «ΔΙΠΛΟ» Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ο Ολυμπιακός, όπως ήδη έχουμε αναφέρει, κατάφερε για πρώτη φορά να κλείσει τη σεζόν χωρίς να χάσει μακριά από την έδρα του και ισοφάρισε το αντίστοιχο επίτευγμα του Παναθηναϊκού το 1963/64.

Ομως, με το 0-4 στα "Περιβόλια" οι ερυθρόλευκοι έπιασαν άλλες δύο «κορυφές», όπως μας θυμίζει σε δημοσίευμά του το "sportday.gr".

Κατ' αρχάς, ο Ολυμπιακός έκανε το «9 στα 9» φέτος στις επαρχιακές έδρες! Οι ερυθρόλευκοι ξεπέρασαν και το αντίστοιχο ρεκόρ του 2010-11, όταν τα ματς στην περιφέρεια ήταν λιγότερα, αλλά με προπονητή τον Ερνέστο Βαλβέρδε είχαν οκτώ νίκες σε ισάριθμες εξορμήσεις. Σε αντίθεση με φέτος, μάλιστα, ο προ διετίας Ολυμπιακός δεν είχε δεχτεί ούτε ένα γκολ κατά τη διάρκεια εκείνου του εκπληκτικού σερί.

Ωστόσο, ο Ολυμπιακός κράτησε ανέπαφη την εστία του σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια του στον β' γύρο, κάτι που δεν είχε καταφέρει ούτε πέρυσι (το σερί των νικών με μηδέν παθητικό είχε αρχίσει μετά το πρώτο εκτός έδρας ματς στην Ξάνθη, όπου γνώρισε την ήττα με 1-0).

Τέλος, ο Μπάλας Μέγερι δεν έχει δεχτεί γκολ εντός-εκτός μετά το 2-1 επί του Αρη στο Φάληρο, κρατάει δηλαδή το μηδέν στα τελευταία 475 αγωνιστικά λεπτά.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ