2013-04-08 00:18:04
Φωτογραφία για ΒΟΝΟΡΤΑΣ : ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Με την επιθετική ανομβρία, παρόλο που η ομάδα του έκανε και έχασε πολλές ευκαιρίες τα είχε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Γιάννης Βονόρτας, ενώ πιστεύει πως οι «πράσινοι» θα είναι... έτοιμοι για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

Ο αντικαταστάτης του Φάμπρι στο πάγκο των «πράσινων» ανέφερε μετά το τέλος του αγώνα: «Κάναμε πολλές ευκαιρίες. Δεν μπορούσαμε να στείλουμε τη μπάλα στα δίχτυα. Παίξαμε στο μισό γήπεδο τον Πανιώνιο, χάσαμε πολλές ευκαιρίες αλλά δεν βάλαμε γκολ».

Για την συνέχεια και την προσπάθεια πρόκρισης στα πλέι οφ: «Δυσκολεύει αλλά εμείς συνεχίζουμε, έχουμε άλλα δύο παιχνίδια».

Στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός του Παναθηναϊκού εξέφρασε την πίστη του ότι το «τριφύλλι» θα είναι έτοιμο στο ντέρμπι των «αιωνίων» με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για το ότι δεν ήρθε το γκολ, παρά τις ευκαιρίες: «Η ομάδα ήταν πολύ κουμπωμένη με κακή ψυχολογική κατάσταση και φοβισμένη και εκεί είχε πέσει το βάρος της προετοιμασίας. Στο δεύτερο τα καταφέραμε, παίξαμε πολύ καλά, υπήρχε πλήρης κατοχή, ενώ στο τέλος άνοιξε το ματς και εκεί έκανε ευκαιρίες ο Πανιώνιος».


Για τις αλλαγές των Κουίνσι και Σισοκό: «Δεν ήταν αυτή η εικόνα που χρειαζόμασταν από τον Κουίνσι, έμενε εκτός παιχνιδιού αρκετές φορές, όσο για τον Σισοκό έδειξε σημάδια κόπωσης και ήθελα περισσότερα επειδή ανέβαιναν οι μπακ και ήθελα έναν να μαρκάρει. Νομίζω ότι οι παίκτες ξέρουν που παίζουνε, τα διάφορα γεγονότα που έχουν γίνει τους έχουν επηρεάσει».

Για το παιχνίδι στο Καραϊσκάκη που ακολουθεί: «Θα είναι έτοιμοι και ικανοί να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τη προσπάθεια των παικτών. Απ' ό,τι μου είπανε υπάρχει μια φάση με τον Τριανταφυλλόπουλο. Το ποδόσφαιρο παίζεται με τα πόδια. Δώσανε ό,τι είχανε, φάνηκε ότι θέλουν να κερδίσουνε. Τα ποσοστά έδειξαν 36 τελικές, οπότε οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους».

Για τη διαιτησία: «Αυτό δεν το γνωρίζω. Αυτή η ερώτηση πλανάται χρόνια. Είναι γνωστά αυτά τα πράγματα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ