2013-04-07 23:19:03
Φωτογραφία για Τέσσερα γκολ στα Χανιά ο Ολυμπιακός
Με σκορ 4-0 επικράτησε ο Ολυμπιακός του Πλατανιά, στα Περιβόλια, σε παιχνίδι για την 28η αγωνιστική της Super League. O Αμπντούν στο 20΄ άνοιξε το σκορ, στο 62΄ ο Φουστέρ έκανε το 2-0, στο 80΄ ο Μήτρογλου το 3-0 και στην τελευταία φάση του αγώνα ο Βλαχοδήμος διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Οι γηπεδούχοι πάντως διαμαρτύρονται για μη καταλογισμό πέναλτι από τον Τάσο Κάκο, σε δύο περιπτώσεις. 

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ 

Ο Πλατανιάς ξεκίνησε πιο δυναμικά το παιχνίδι και στο 7’ με την κεφαλιά του Κουρτεσιώτη απείλησε για πρώτη φορά. Ο Ολυμπιακός πήρε μέτρα στο γήπεδο και στην πρώτη του καλή ευκαιρία, στο 20’, άνοιξε το σκορ. Ο Αμπντούν με δυνατό σουτ του από το ύψος της μεγάλης περιοχής πέτυχε το 1-0. 

Η καλή εικόνα που είχε στο πρώτο μέρος ο Πλατανιάς συνεχίστηκε και στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους. Η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη είχε καλύτερη ανάπτυξη και στο 59΄ ο διαιτητής Κάκος δεν καταλόγισε καθαρό πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων σε ανατροπή του Γιάννου από τον Μανωλά. Τρία λεπτά μετά οι δύο αλλαγές του Μίτσελ, Ιμπαγάσα και Φουστέρ συνεργάστηκαν άψογα και ο Ισπανός με δυνατό σουτ από ασίστ του Αργεντινού πέτυχε το 2-0 και το ματς, ουσιαστικά, τελείωσε.


Στο 65΄, μάλιστα, ο Μήτρογλου έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία για να ανεβάσει το δείκτη του σκορ, όταν αστόχησε εξ επαφής μετά το γύρισμα του Χολέμπας. Ο σέντερ φορ του Ολυμπιακού, όμως, κατάφερε να σκοράρει στο 80΄ με εξαιρετικό πλασέ μετά από νέα ασίστ του Ιμπαγάσα, που μέσα σε 23 λεπτά από την είσοδό του στο γήπεδο ήταν ο δημιουργός των δύο τερμάτων των «ερυθρόλευκων». Στην τελευταία φάση του αγώνα ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Πλατανιάς – Ολυμπιακός 0-4 (Nova 1)

Γκολ: 20' Aμπντούν, 61' Φουστέρ, 80' Μήτρογλου, 90' Βλαχοδήμος

Κίτρινες κάρτες: Τετέ - Φέισα

Κόκκινες κάρτες: -

Διαιτητής: Α. Κάκος

Βοηθοί: Δ. Ευθυμιάδης, Ν. Καραϊσαρίδης

Πλατανιάς (Άγγελος Αναστασιάδης): Ζαλούντοκ, Αργυρόπουλος, Στόλερ, Δημήτρης, Κουρτεσιώτης, Αγκιλέρα (71' Δέντσας), Τετέ, Ναζλίδης, Γιάννου (70' Μιρτσέτα), Μπέλιτς, Αναστασάκος (79' Γιακουμάκης).

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Μέγιερι, Χολέμπας, Μανωλάς, Κοντρέρας, Μοδέστο, Φέισα, Μασάντο (57' Ιμπαγάσα), Γκρέκο, Φετφατζίδης (57' Φουστέρ), Αμπντούν (73' Βλαχοδήμος), Μήτρογλου.

Οι δηλώσεις 

Άγγελος Αναστασιάδης (προπονητής Πλατανιά): «Εγώ είμαι πολύ ικανοποιημένος. Μέχρι να γίνει το 0-2 ήμασταν καλύτεροι μέσα στο γήπεδο. Απλά κάνουμε εύκολα το λάθος. Δώσαμε το δικαίωμα στον Ολυμπιακό να βάλει γκολ. Η ποιότητά του είναι τέτοια που δεν συγχωρεί τα λάθη. Τι να κάνουμε; Συνεχίζουμε».

Μίτσελ (προπονητής Ολυμπιακού): «Στο α' ημίχρονο τα πράγματα δεν ήταν καλύτερα για εμάς και το αποτέλεσμα δεν το αξίζαμε. Στο β' ημίχρονο βάλαμε τα πράγματα στη θέση τους, δώσαμε βάθος στο παιχνίδι μας, αλλά ακόμα κι έτσι είναι υπερβολικό το σκορ. Είναι βαριά τιμωρία για τον Πλατανιά το 4-0, γιατί είναι μία ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο, τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Χτυπάει τη νίκη σε όλα τα παιχνίδια. Αυτοί είναι οι λόγοι που ο Πλατανιάς έχει σταθεί με άνεση στην κατηγορία και αξίζουν συγχαρητήρια στον προπονητή τους. Μας αρέσει να χρησιμοποιούμε όλους τους ποδοσφαιριστές. Όντως ο Φετφατζίδης δεν έκανε καλό παιχνίδι, αλλά ήταν πειθαρχημένος σήμερα. Δεν ήταν η τελευταία ευκαιρία του».

Ανδρέας Αθανασούλης
notosspor
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ