2013-04-07 20:08:46
Φωτογραφία για VIDEO - Ανάσανε με… τριάρα ο Πανθρακικός
Εξι αγώνες δεν είχε βάλει γκολ και όπως ήταν λογικό είχε μείνει χωρίς νίκη σε σημείο που να μπλέξει σε περιπέτειες. Ωστόσο, ο Πανθρακικός... ξεμπούκωσε απέναντι στον ΟΦΗ, σκόραρε 3 φορές, νίκησε με 3-1 τους Κρητικούς, τους έφτασε στον πόντο και έβαλε ξανά από κάτω του τον Αρη στη ζώνη του υποβιβασμού. Με 9 παίκτες ολοκλήρωσαν το ματς οι Κρητικοί, καθώς αποβλήθηκαν Μακρής (68') και Σόουζα (90').

Εξι αγώνες δεν είχε βάλει γκολ και όπως ήταν λογικό είχε μείνει χωρίς νίκη σε σημείο που να μπλέξει σε περιπέτειες. Ωστόσο, ο Πανθρακικός... ξεμπούκωσε απέναντι στον ΟΦΗ, σκόραρε 3 φορές, νίκησε με 3-1 τους Κρητικούς, τους έφτασε στον πόντο και έβαλε ξανά από κάτω του τον Αρη στη ζώνη του υποβιβασμού.

Εντυπωσιακό ήταν το πρώτο ημίχρονο του αγώνα στην Κομοτηνή, με τον Πανθρακικό και τον ΟΦΗ να προσφέρουν πλούσιο θέαμα και τρία γκολ στους φιλάθλους που βρέθηκαν στις κερκίδες του ΔΑΚ.


Το σκορ άνοιξε στο 16ο λεπτό. Μετά από μπαλιά του Μουνάφο, ο Γουναρίδης έκανε κακή εκτίμηση της φάσης και ο Λουσέρο που... καραδοκούσε έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα από πλάγια θέση κάνοντας το 1-0 για τους πράσινους.

Οι Κομοτηναίοι σκόραραν μετά από 584 λεπτά (!), με το εξής φοβερό στατιστικό πως τα τέσσερα τελευταία τέρματα τους τα έχει πετύχει ο ίδιος παίκτης, δηλαδή ο Λουσέρο!

Ο ΟΦΗ απάντησε άμεσα, καθώς στο 23' ο Λαμπρόπουλος έστρωσε στον Ιωαννίδη, λίγο έξω από την περιοχή και αυτός με ωραία κίνηση και δυνατό σουτ ισοφάρισε για τους Κρητικούς σε 1-1.

Ο Πανθρακικός ωστόσο πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο 26', όταν μετά από σέντρα, ο Μπαϊκαρά νίκησε στον αέρα τον Μονιάκη και έκανε το 2-1 με κεφαλιά μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Στο 44' οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο 3-1, όταν ο Βαϊρουά πήρε τη μπάλα από τον Λουσέρο, αλλά ο Γουναρίδης αντέδρασε σωστά στο τετ-α-τετ με τον παίκτη του Πανθρακικού διώχνοντας σε κόρνερ.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα έπεσε κάπως και άρχισαν να ανεβάζουν στροφές οι δυο ομάδες και κυρίως ο Πανθρακικός μετά την αποβολή με δεύτερη κίτρινη του Μακρή στο 68ο λεπτό, αφήνοντας την κρητική ομάδα με δέκα παίκτες. Πάντως, ο έμπειρος μέσος παραδέχθηκε το σφάλμα του δίνοντας το χέρι του στον διαιτητή.

Απο κει και πέρα τα πράγματα απλοποιήθηκαν για τον Πανθρακικό που έψαξε και το τρίτο γκολ για να κλειδώσει τη νίκη. Στο 77' ο Γουναρίδης απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ το φαλτσαριστό σουτ του Παπαδόπουλου, όμως ο έμπειρος επιθετικός νίκησε τον τερματοφύλακα του ΟΦΗ, λίγο αργότερα στο 82' από την... άσπρη βούλα.

Στο 90ό λεπτό, ο Σόουζα επεδίωξε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και την... κέρδισε για να λείψει μόνο από ένα ματς και όχι από δύο, αφού συμπλήρωνε 7 κίτρινες και το ματς ολοκληρώθηκε με μια ακόμη καλή στιγμή για τον Πανθρακικό στις καθυστερήσεις με τον Παπαδόπουλο να σουτάρει λίγο άουτ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΕΔΩ
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ