2013-04-07 19:18:31
Φωτογραφία για ΑΕΡΑΣ ΣΤΗ... «ΦΙΕΣΤΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ»! ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-4
Ο Ολυμπιακός πήρε μια ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα επικρατώντας 0-4 του Πλατανιά στην Κρήτη, με γκολ των Αμπντούν, Φουστέρ, Μήτρογλου και Βλαχοδήμου.

Μια εβδομάδα πριν το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο "Γ. Καραϊσκάκης", ο Ολυμπιακός πρόσθεσε μια ακόμη νίκη στο ενεργητικό του και έδειξε τις... διαθέσεις ενόψει των "πράσινων" αλλά και του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι παίκτες του Μίτσελ, αν και παραταγμένοι με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή τους, δεν δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα να φτάσουν στο «τρίποντο».

Ο Αμπντούν άνοιξε το σκορ στο 20’ και ο Ιμπαγάσα που πέρασε στο β’ ημίχρονο, δείχνοντας την κλάση του, έδωσε τις ασίστ στα τέρματα των Φουστέρ (62’) και Μήτρογλου (80’). Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Βλαχοδήμος.

Με τη σημερινή νίκη, οι ερυθρόλευκοι ισοφάρισαν το ρεκόρ του Παναθηναϊκού από την περίοδο 1963-64 όταν και τελείωσαν το πρωτάθλημα αήττητοι εκτός έδρας.


Στον αντίποδα, οι Κρητικοί χρειάζονται οπωσδήποτε ένα θετικό αποτέλεσμα στις δυο τελευταίες αγωνιστικές (με Βέροια και Λεβαδειακό) για να μην κινδυνέψουν.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Άγγελος Αναστασιάδης): Ζαλούντοκ, Αργυρόπουλος, Στόλερ, Δημήτρης, Κουρτεσιώτης, Αγκιλέρα (70’ Δέντσας), Τετέ, Ναζλίδης, Γιάννου (70’ Μιρτσέτα), Μπέλιτς, Αναστασάκος (79’ Γιακουμάκης).

Στον πάγκο: Λαζαρίδης, Μαραγκουδάκης, Τζάνης, Τσίντι.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ): Μέγιερι, Χολέμπας, Μανωλάς, Κοντρέρας, Μοδέστο, Φέισα, Μασάντο (57’ Ιμπαγάσα), Γκρέκο, Φετφατζίδης (57’ Φουστέρ), Αμπντούν (73’ Βλαχοδήμος), Μήτρογλου.

Στον πάγκο: Κάρολ, Παπάζογλου, Σιόβας, Τζιμπούρ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Περί ποντιακού Ελληνισμού
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Περί ποντιακού Ελληνισμού
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ