2013-04-07 18:00:33
Φωτογραφία για Παρελθόν ο Αναστόπουλος, στα υπόψη Παράσχος, Κωστένογλου και Ελευθερόπουλος
Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τον Νίκο Αναστόπουλο το μεσημέρι της Κυριακής (7/4) και πλέον, ο πρόεδρος της ομάδας του Περιστερίου, Γιώργος Σπανός, αναζητεί τον αντικαταστάτη του.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ο Τεχνικός Διευθυντής της ΠΑΕ Ατρόμητος Γιάννης Αγγελόπουλος συναντήθηκε σήμερα με τον προπονητή Νίκο Αναστόπουλο για να συζητηθεί  η πορεία της ομάδας μας τις τελευταίες αγωνιστικές.

Από κοινού αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας του Νίκου Αναστόπουλου με την ΠΑΕ Ατρόμητος η οποίας τον ευχαριστεί θερμά και του εύχεται καλή συνέχεια κι επιτυχίες στην προπονητική του καριέρα.

Επίσης λύνεται η συνεργασία της ΠΑΕ Ατρόμητος με τους Ανδρέα Σκέντζο και Θανάση Μουρτζιάπη".


Ο πρόεδρος του Ατρομήτου χρέωσε στον Ελληνα τεχνικό την πορεία της ομάδας στις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, με αποκορύφωμα την σαββατιάτικη (6/4) εντός έδρας ήττα με 1-0 από τον Αρη. Παράλληλα, η διοίκηση του Ατρομήτου ήταν δυσαρεστημένη και από την κακή εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα.

Ηδη έχουν κυκλοφορήσει τα πρώτα ονόματα, σχετικά με τη διαδοχή του Αναστόπουλου, με τον Γιώργο Παράσχο να βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας. Ο έμπειρος τεχνικός έχει εργαστεί κατά το παρελθόν στον Ατρόμητο και πριν λίγες ημέρες έλυσε την συνεργασία του με τον Λεβαδειακό.

Παράλληλα, ορισμένα άλλα σενάρια κάνουν λόγο και για τον πρώην προπονητή του Πανιωνίου, Δημήτρη Ελευθερόπουλο, αλλά και για τον Νίκο Κωστένογλου, ο οποίος έχει μετάσχει στην διαδικασία των πλέι οφ δύο φορές κατά το παρελθόν, ενώ γνωρίζει πολύ καλά πρόσωπα και καταστάσεις του ελληνικού πρωταθλήματος.
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ