2013-04-07 14:57:03
Φωτογραφία για Μολύβια με χρώματα στις ρίζες των ματιών σας
Δώστε φως και βάθος στο βλέμμα σας.

Το μαύρο μολύβι είναι ένα αγαπημένο καλλυντικό πολλών γυναικών. Μεγαλώνει το μάτι και δημιουργεί φως. Ωστόσο είναι το πιο σκούρο χρώμα που μπορείτε να βάλετε στα μάτια σας, με αποτέλεσμα να μη δίνετε στο βλέμμα σας ιδιαίτερο φως και να έχετε ένα πιο dark αποτέλεσμα. Τώρα που ανοίγει ο καιρός λοιπόν, πρέπει να δώσετε λάμψη στα μάτια σας. Τα χρωματιστά μολύβια είναι μία τέλεια ιδέα. Πράσινο, μπλε, και φυσικά το λευκό είναι κάποιες ωραίες αποχρώσεις να τοποθετήσετε στις ρίζες των ματιών σας.Μπορείτε να συνδυάσετε μεταξύ τους δύο μολύβια. Επιλέξτε δύο χρώματα που να ταιριάζουν μεταξύ τους και πάνε στην επιδερμίδα σας και τοποθετήστε το ένα στις άνω ρίζες και το άλλο στις κάτω ρίζες των ματιών σας. Τέλος μπορείτε με μία σκιά ίδιου χρώματος να περάσετε το μολύβι από πάνω. Θα δημιουργήσετε μεγαλύτερο βάθος στο βλέμμα σας και δε θα είναι τόσο έντονο και άγριο το μολύβι.


Πάρτε μερικές ιδέες από τις φωτογραφίες που ακολουθούν:

Διακριτικό λευκό-μπεζ μολύβι στις κάτω, εσωτερικές ρίζες των ματιών για ένα υπέροχο, φρέσκο make up look.

Έντονο καφέ bronze μολύβι στις εξωτερικές, άνω και κάτω ρίζες των ματιών για ένα πιο γήινο make up look.

 

Μαύρο μολύβι στις κάτω, εξωτερικές ρίζες των ματιών σε συνδυασμό με λευκό μολύβι στις κάτω, εσωτερικές ρίζες. Είναι ένα αποτέλεσμα με ιδιαίτερη αντίθεση που δίνει φως και μεγαλώνει το βλέμμα σας.

 

Γαλάζιο-μπλε μολύβι στις κάτω, εξωτερικές ρίζες των ματιών μαζί με bronze καφέ μολύβι στις άνω, εξωτερικές ρίζες. Ένας υπέροχος συνδυασμός χρωματιστών μολυβιών. Τολμήστε τον.

Πράσινο μολύβι στις κάτω, εξωτερικές ρίζες των ματιών, σε συνδυασμό με σκιά σε πράσινο χρώμα που τραβάει το βλέμμα.

Μοβ μολύβι στις εξωτερικές, κάτω ρίζες των ματιών σε συνδυασμό με μοβ σκιά. Μπορείτε να περνάτε με ένα πινέλο μία σκιά στο ίδιο χρώμα και να σβήνετε το μολύβι. Με αυτόν τον τρόπο δημιουργείτε μεγαλύτερο βάθος στο βλέμμα σας.

Καφέ μολύβι στις άνω, εξωτερικές ρίζες σε συνδυασμό με λευκό μολύβι στις κάτω εσωτερικές και εξωτερικές ρίζες. Ένας ωραίος συνδυασμός με καλοκαιρινή διάθεση.

Και για τις πιο τολμηρές:

 

Εκκεντρικό look, με φούξια μολύβι στις εξωτερικές, άνω και κάτω ρίζες των ματιών. Προτείνετε για κοπέλες με ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα και ξανθά μαλλιά για ιδιαίτερες εμφανίσεις.

 

Ρετρό make up look με λευκό μολύβι που διαγράφει ολόκληρο το σχήμα του ματιού. Τονισμένη η εσωτερική γωνία του ματιού με το μολύβι για ένα εκκεντρικό look. Το make up ολοκληρώνεται με έντονες βλεφαρίδες και κόκκινα χείλη.

Girly look με έντονο λευκό μολύβι στις εξωτερικές, άνω ρίζες των ματιών. Το look ολοκληρώνεται με ροζ ρουζ και έντονο juicy κραγιόν.

http://www.jenny.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ