2013-04-07 14:30:06
Φωτογραφία για ΕΠΙΣΗΜΟ ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ... ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ
Τη λύση της συνεργασίας του με τον Νίκο Αναστόπουλο ανακοίνωσε ο Ατρόμητος ως αποτέλεσμα της ήττας της κακής πορείας της ομάδας στις τελευταίες αγωνιστικές, αλλά και την χθεσινή ήττα από τον Άρη.

Σκέψεις για Κωστένογλου γίνονται από τους υπεύθυνους της ομάδας του Περιστερίου Συγκεκριμένα, μια από τις βασικές επιλογές του προέδρου του Ατρόμητου, Γιώργου Σπανού, φέρεται να είναι ο Νίκος Κωστένογλου, αφού σημασία δεν έχουν τόσο οι δύο αγωνιστικές που απομένουν στο πρωτάθλημα αλλά τα πλέι οφ, στα οποία ο Ατρόμητος θα συμμετάσχει κατά 99%...

Έτσι, ο Έλληνας τεχνικός κερδίζει πόντους, καθώς έχει μετάσχει στη συγκεκριμένη διαδικασία δύο φορές κατά το παρελθόν, ενώ γνωρίζει πολύ καλά πρόσωπα και καταστάσεις του ελληνικού πρωταθλήματος. Ταυτόχρονα, το παρελθόν του δεν είναι μόνο σε ομάδες που πάλευαν για την παραμονή, αλλά διεκδικούσαν στην έξοδο την Ευρώπη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος:

«Ο Τεχνικός Διευθυντής της ΠΑΕ Ατρόμητος Γιάννης Αγγελόπουλος συναντήθηκε σήμερα με τον προπονητή Νίκο Αναστόπουλο για να συζητηθεί η πορεία της ομάδας μας τις τελευταίες αγωνιστικές.

Από κοινού αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας του Νίκου Αναστόπουλου με την ΠΑΕ Ατρόμητος η οποίας τον ευχαριστεί θερμά και του εύχεται καλή συνέχεια κι επιτυχίες στην προπονητική του καριέρα.

Επίσης λύεται η συνεργασία της ΠΑΕ Ατρόμητος με τους Ανδρέα Σκέντζο και Θανάση Μουρτζιάπη».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ