2013-04-07 10:30:05
Φωτογραφία για ΠΟΝΑΕΙ Ο ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ...
Οι παίκτες του Ολυμπιακού εκμεταλλεύτηκαν το ρεπό που έδωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας για την Παρασκευή, ξεκουράστηκαν και χθες επέστρεψαν στο ΣΕΦ για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το πρώτο παιχνίδι με την Εφές, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει.

Το χθεσινό πρόγραμμα περιελάμβανε διπλή προπόνηση και το μοναδικό πρόβλημα ήταν ο Γιώργος Πρίντεζης, ο οποίος προπονήθηκε πιο χαλαρά από τους υπόλοιπους λόγω των ενοχλήσεων που έχει στη μέση εδώ και αρκετές μέρες.

Πάντως, υπάρχει αισιοδοξία πως ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού δεν θα έχει κάποιο πρόβλημα την Τετάρτη και θα τεθεί κανονικά στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού των ερυθρόλευκων. Αυτό βέβαια θα εξαρτηθεί και από το αν μπορέσει να βγάλει ολόκληρο το πρόγραμμα τις επόμενες ημέρες. Κατά τα άλλα, οι παίκτες του Ολυμπιακού είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στον στόχο και στην πρόκληση που παρουσιάζεται μπροστά τους και θέλουν να κερδίσουν μία θέση στο επικείμενο φάιναλ φορ του Λονδίνου.


Για να συμβεί αυτό οι πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης θα πρέπει να υπερασπιστούν την έδρα τους απέναντι στους ποιοτικούς Τούρκους. Η Εφές έχει μεγάλα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της και μακριά απο την Κωνσταντινούπολη συνήθως έχει προβλήματα, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι. Πρόκειται για μία ομάδα που χτίστηκε με αποκλειστικό στόχο τη συμμετοχή στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας και οι ακριβοπληρωμένοι παίκτες της θα παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις για να βρεθούν εκεί.

Ο Βασίλης Σπανούλης και οι συμπαίκτες του είναι έτοιμοι για τη μεγάλη πρόκληση και πλέον με ανεβασμένη ψυχολογία μετά την πρόκριση επί της Χίμκι. Η συγκυρία και τα δεδομένα τους ευνοούν, αλλά ξέρουν καλά πως το πλεονέκτημα της έδρας δεν σημαίνει τίποτα και πρέπει να παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις για την πρόκριση.

Από εκεί και πέρα, θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο πως ο Δημήτρης Κατσίβελης θα βρει ξανά μία θέση στη δωδεκάδα του Ολυμπιακού, τουλάχιστον για το πρώτο παιχνίδι με την Εφές. Ο 22χρονος γκαρντ ικανοποίησε τον Γιώργο Μπαρτζώκα με την απόδοσή του κόντρα στους Ρώσους και όπως φαίνεται θα έχει κι άλλη ευκαιρία, μιας και η Εφές διαθέτει πολύ ποιοτικούς γκαρντ. Ο Ντόρον Πέρκινς έχει περιοριστεί μόνο στις προπονήσεις τον τελευταίο καιρό, ωστόσο βάσει της απόδοσής του στα επίσημα ματς η συγκεκριμένη εξέλιξη μοιάζει απόλυτα δίκαιη.

Τέλος, άπαντες στον Ολυμπιακό περιμένουν sold out στα ματς με την Εφές.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ