2013-04-07 09:00:04
Φωτογραφία για Συνεργασία ηλιακής βιομηχανίας και εταιρειών ηλεκτρικών οχημάτων
Σύμφωνα με έκθεση της Navigant Research, οι ιδιοκτήτες ηλεκτρικών οχημάτων προτιμούν την καθαρή και ανανεώσιμη ενέργεια. Προτείνει, έτσι, τη συνεργασία των δυο βιομηχανιών.

Η έκθεση, που δημοσιεύτηκε την εβδομάδα που μας πέρασε, είναι προϊόν του τμήματος Solar and Electric Vehicle Cross-Marketing, της Navigant Research. Αναφέρει, ότι οι εταιρείες ηλεκτρικών οχημάτων και ηλιακών προϊόντων, θα είχαν περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας για διείσδυση στις αγορές, εάν συνεργαστούν.

«Αυτοί οι πελάτες [ηλεκτρικών οχημάτων], είναι ιδανικοί για τους εγκαταστάτες οικιακών ηλιακών συστημάτων, καθώς πολλοί από αυτούς έχουν κατοικίες ιδανικές για να φιλοξενήσουν ικανού μεγέθους ηλιακές συστοιχίες, ώστε να εξυπηρετούν τις ετήσιες ενεργειακές ανάγκες των οχημάτων τους. Ιστορικά η ηλιακή βιομηχανία και η αυτοκινητοβιομηχανία λειτουργούσαν σε ξεχωριστά επίπεδα. Μια συνεργασία μπορεί να αποφέρει σημαντικές ευκαιρίες και στις δυο πλευρές, παρόλο που η ηλιακή βιομηχανία έχει, μάλλον, να κερδίσει περισσότερα», αναφέρει η έκθεση.

Ένα συμπέρασμα της έκθεσης «Energy & Environment Consumer Survey 2012», της Navigant Research, έδειξε ότι το 85% των καταναλωτών που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν ένα ηλεκτρικό όχημα, έχουν θετικές ή πολύ θετικές απόψεις για την ηλιακή ενέργεια.

Πηγή: 4green.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ