2013-04-07 00:01:20
Φωτογραφία για Άρης:Λύτρωση με Τάτο!
Με γκολ του Ανδρέα Τάτου στο 82ο λεπτό ο Άρης πήρε πολύ σημαντική νίκη στο Περιστέρι, επικρατώντας 1-0 του Ατρόμητου. Να σημειωθεί, ότι οι «κίτρινοι» που αγωνίζονταν με δέκα παίκτες από το 19ο λεπτό, λόγω αποβολής του Νταβίντ Αγκάνθο με δύο κίτρινες κάρτες στην ίδια φάση, έφτασαν τους 29 βαθμούς και ξέφυγαν από τη γραμμή του υποβιβασμού, αν και έχουν παιχνίδι περισσότερο. 

Πατήστε εδώ και δείτε τις καλύτερες φάσεις του αγώνα

Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι ήταν κακό. Το αξιοσημείωτο ήταν ότι πριν συμπληρωθεί το 20λεπτο, ο Άρης βρέθηκε με παίκτη λιγότερο. Για την ίδια φάση ο Αγκάνθο είδε δύο κίτρινες κάρτες, την πρώτη για θέατρο και τη δεύτερη για έντονη διαμαρτυρία και ο Στυλιάρας τον απέβαλε. Η απόφαση έκανε τους περισσότερους ποδοσφαιριστές του Σούλη Παπαδόπουλου να δακρύζουν για την εξέλιξη που πήρε τόσο νωρίς ο αγώνας, καθώς ο Άρης ήθελε μόνο νίκη για να ξεφύγει από την ζώνη του υποβιβασμού. 


Στο β΄ ημίχρονο ανέβηκε το επίπεδο του αγώνα και στο 63' οι φιλοξενούμενοι έχασαν σημαντική ευκαιρία με τον Παπαζαχαρία να γυρίζει την μπάλα και τον Γιαννιώτα να σουτάρει με τη μια ελάχιστα άουτ. Ο Ατρόμητος «απάντησε» στο 66' με σουτ του Σουμπίνιο στο δοκάρι. 

Τελικά στο 82' οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στο γκολ με τον Τάτο να σουτάρει μέσα από την περιοχή και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της παλιάς ομάδας του.

Τα τελευταία λεπτά ήταν δραματικά, οι φιλοξενούμενοι κράτησαν με πάθος το προβάδισμα και πήραν τη νίκη που τους φέρνει, έστω και προσωρινά, πάνω από τη ζώνη υποβιβασμού.

Ατρόμητος – Άρης 0-1 (Nova 1)

Γκολ: 82' Τάτος

Κίτρινες κάρτες: Δημούτσος, Ταυλαρίδης, Ιγκλέσιας, Πίτου Γκαρσία - Αγκάνθο, Τριανταφυλλάκος, Τσουκάνης, Νταμαρλής

Κόκκινες κάρτες: 19' Αγκάνθο

Διαιτητής: Δ. Στυλιάρας

Βοηθοί: Η. Αλεξέας, Π. Σταθόπουλος

Ατρόμητος (Νίκος Αναστόπουλος): Ράντμαν, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Δημούτσος (58' Καραγκούνης), Σουμπίνιο (67' Πίτου Γκαρσία), Μπρίτο, Ναπολεόνι, Μάντζιος (79' Κούτσι).

Άρης (Σούλης Παπαδόπουλος): Διούδης, Καζναφέρης (70' Διαμαντάκος), Πουλίδο, Παπαζαχαρίας, Μαργαρίτης, Οικονόμοπουλος, Τριανταφυλλάκος, Νταμαρλής, Γιαννιώτας (90' Ηρακλής), Τάτος (90' Αγγελούδης), Αγκάνθο.

Ανδρέας Αθανασούλης
notosspor
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ