2013-04-06 22:56:03
Φωτογραφία για Παράταση για όσους δικυκλιστές δεν πρόλαβαν να περάσουν ΚΤΕΟ
Η Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας Κ. Γερακούδη δεσμεύτηκε στο "Radio Marconi 96,1 F.M." να εγκρίνει παρατάσεις, αρκεί να τις επιδοθούν αιτήματα των αντιπεριφερειαρχών

Την δέσμευση να υπογράψει εγκρίσεις παρατάσεων, ώστε να περάσουν ΚΤΕΟ και όσοι δικυκλιστές δεν πρόλαβαν μέχρι και το Σάββατο που έληγε η προθεσμία, έδωσε η Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, Καλλιόπη Γερακούδη, μιλώντας στο "Radio Marconi 96,1 F.M." και στην εκπομπή "Όλα στη φόρα" του Γιώργου Κουμιώτη, αρκεί όπως είπε να τις επιδοθούν αιτήματα των κατά τόπους Αντιπεριφερειαρχών.

Νωρίτερα, ο Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Γιώργος Καλτσογιάννης, μιλώντας στην ίδια ραδιοφωνική εκπομπή, δεσμεύτηκε με την σειρά του το πρωινό της Δευτέρας να βρίσκεται σχετικό αίτημα στο γραφείο της Γενικής Γραμματέως.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο στην Μαγνησία, όσο και σε άλλες Περιφερειακές Ενότητες της χώρας, την Παρασκευή αλλά και το πρωινό του Σαββάτου, υπήρξε αρκετός εκνευρισμός έξω από τα ΚΤΕΟ, με τεράστιες ουρές, αφού, όπως στην Μαγνησία, έτσι και στην υπόλοιπη χώρα, η ενημέρωση των πολιτών από τους αρμόδιους ήταν ελλιπής.

Στον Βόλο μάλιστα την ενημέρωση των πολιτών ανέλαβε Συνεταιριστικό Ιδιωτικό ΚΤΕΟ, με επιστολή του προς τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης του Νομού.

ΑΚΟΥΣΤΕ τις δηλώσεις, τόσο του Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας, όσο και της Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας:
e-volos.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ