2013-04-06 22:24:05
Φωτογραφία για ΚΑΖΑΖΗΣ : ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!
Χωρίς να είναι παράλογα αυστηρός, ο Δημήτρης Καζάζης τόνισε, σε δηλώσεις του στη συνδρομητική τηλεόραση, ότι αυτό που έπαθε ο Ολυμπιακός στο τρίτο σετ του δεύτερου ημιτελικού κόντρα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, δεν επιτρέπεται.

«Σε ό,τι αφορά το πρώτο σετ και τον τρόπο με τον οποίο το πήραμε, είναι κάτι το οποίο έχουμε ξανακάνει. Η ομάδα όταν έφθασε στα δύσκολα δεν πανικοβλήθηκε. Βέβαια, στο τρίτο σετ πανικοβληθήκαμε και πολύ μάλιστα. Δεν επιτρέπεται κάτι τέτοιο για την ομάδα μας», σημείωσε ο τεχνικός της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του Θρύλου.

Σε ό,τι αφορά το αποτέλεσμα, ο Καζάζης ήταν ελαφρώς... κυνικός, αφού πρόκειται για τους ημιτελικούς της φάσης των πλέι οφ. «Κρατάμε τη νίκη, προχωράμε, αυτή μετράει σε τέτοια ματς, το τακτικό και το αγωνιστικό κομμάτι έπονται. Το πρώτο σετ έδειξε τον χαρακτήρα μας, αλλά στο τρίτο τζάμπα πήγαμε να μπούμε σε περιπέτειες».

Σε ό,τι αφορά τον τρίτο ημιτελικό στην Αλεξανδρούπολη, την Τετάρτη, ο προπονητής του Ολυμπιακού συμπλήρωσε ότι περιμένει από τους παίκτες του να παίξουν ελεύθερα: «Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό. Καυτή έδρα η Αλεξανδρούπολη, εμείς πρέπει να κάνουμε μεγαλύτερη προσπάθεια. Πηγαίνουμε να παίξουμε πιο ελεύθερα, από την άποψη να παίξουμε βόλεϊ και αυτό είναι που θα αντιπαραθέσουμε. Όσο πιο ήρεμοι και πιο συγκεντρωμένοι είμαστε, τόσο το καλύτερο για εμάς».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ