2013-04-06 21:51:23
Φωτογραφία για «Συναγερμός» στην Πυροσβεστική από το μπαράζ των πυρκαγιών- Στη «φάκα» δύο άτομα !
Σε Κίσσαμο Χανίων , Λατζιμά Ρεθύμνου και Πάρτιρα- Οι δυνατοί άνεμοι δυσχέραναν το έργο της κατάσβεσης - Έκκληση της Πυροσβεστικής προς όλους, λόγω και των ισχυρών νοτιάδων.

Πολύ κοντά στον οικισμό έφτασαν οι φλόγες στην περιοχή Χορευτιανά Κισσάμου , στα Χανιά όπου εκδηλώθηκε μεγάλη φωτιά το μεσημέρι του Σαββάτου.

Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 12.30 το μεσημέρι, ενώ γρήγορα πήρε διαστάσεις και αποτέφρωσε μεγάλες εκτάσεις καλλιεργειών αλλά και αγροτικές εγκαταστάσεις

Στο σημείο έσπευσαν αρχικά 6 οχήματα της Πυροσβεστικής με 15 άτομα ενώ αργότερα η δύναμη ενισχύθηκε λόγω των ισχυρών ανέμων που βοήθησαν στην επέκταση της πυρκαγιάς.

Το ανησυχητικό ήταν ότι οι φλόγες έφτασαν πολύ κοντά στον οικισμό αλλά η έγκαιρη επέμβαση της πυροσβεστικής απέτρεψε τα χειρότερα Έκκληση απηύθυναν οι επικεφαλής της προς όλους, λόγω και των ισχυρών νοτιάδων, ζητώντας να μην βάζουν, για κανένα λόγο, φωτιά με δεδομένες τις δύσκολες καιρικές συνθήκες!

Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, στο ανακριτικό της Πυροσβεστικής οδηγήθηκαν δύο άτομα, ως υπαίτιοι για την εκδήλωση της φωτιάς.

Στο μεταξύ ισχυρή δύναμη της πυροσβεστικής αποτελούμενη από 19 άτομα με 8 οχήματα επιχείρησε σε ένα δεύτερο μέτωπο στο Λατζιμά Ρεθύμνου και κατάφερε να θέσει υπό έλεγχο την πυρκαγιά ενώ ακόμη φωτιά είχαμε στα Πάρτιρα, ωστόσο τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο. Μάχη με τις φλόγες έδωσαν περίπου 10 πυροσβέστες με 4 οχήματα.
cretalive.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ 500.000 ΧΡΟΝΩΝ ..!!!‏
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ 500.000 ΧΡΟΝΩΝ ..!!!‏
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ