2013-04-06 09:27:03
Φωτογραφία για Αποζημίωση διεκδικεί από την Shakira ο πρώην της
Ο Antonio de la Rua, πρώην σύντροφος της Shakira, κατέθεσε αγωγή διεκδικώντας 100 εκατομμύρια δολάρια από την... τραγουδίστρια της ποπ, μετέδωσε την Πέμπτη ο κολομβιανός ραδιοφωνικός σταθμός Caracol.

Ο Αργεντίνος ισχυρίζεται ότι η Shakira πρέπει να τον πληρώσει για την εργασία του ως συνεργάτη της σε εταιρεία που τη βοήθησε να αποκτήσει παγκόσμια φήμη.

Ο de la Rua, γιος του πρώην προέδρου της Αργεντινής, Fernando de la Rua, υπήρξε σύντροφος της Shakira επί δεκαετία, μέχρι τα μέσα του 2010.

Η Κολομβιανή τραγουδίστρια διατηρεί δεσμό με τον Ισπανό ποδοσφαιριστή Gerard Piqueαπό τον Φεβρουάριο του 2011 και τον Ιανουάριο απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, ένα αγόρι, τον Milan.

Ο de la Rua φέρεται να ζητάει να παγώσουν οι λογαριασμοί της Shakira στην τράπεζα Safra στη Γενεύη προκειμένου να μην καταφέρει να αποκρύψει τα περιουσιακά της στοιχεία.

Η Shakira είχε μηνύσει τον πρώην σύντροφό της στις Μπαχάμες, κατηγορώντας τον ότι αφαίρεσε τρία εκατομμύρια δολάρια από τον κοινό τους λογαριασμό χωρίς την άδειά της και ότι χρέωσε μία πιστωτική κάρτα που της ανήκε με 500.000 δολάρια. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ