2013-04-05 19:30:04
Φωτογραφία για Σε «συλλεκτική παράνοια όπλων» ο 42χρονος
Προφυλακίστηκε μετά την απολογία του ανακριτή Ηρακλείου ο 42χρονος «οπλολάγνος» ο οποίος συνελήφθη το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης στη Φορτέτσα, με πλούσιο… εξοπλισμό.

Ο 42χρονος, υποστήριξε και σήμερα ενώπιον του ανακριτή ότι είναι μεγάλος και φανατικός λάτρης των όπλων. Μάλιστα το φιλικό του περιβάλλον, γνωρίζοντας αυτή του την αδυναμία, του έκαναν δώρα όπλα, τα οποία όπως είπε, προσπαθούσε να νομιμοποιήσει.

Ο δικηγόρος του Γιώργος Κοκοσάλης χαρακτήρισε τον πελάτη του "συλλεκτική παράνοια όπλων", και χωρίς να επιθυμεί να ασκήσει κριτική στην απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα, εκτίμησε ότι κατά την εκδίκαση της υπόθεσης στην κύρια διαδικασία, θα επέλθει δικαίωση του 42χρονου, όπως έχει γίνει και σε άλλες περιπτώσεις, όπως υποστήριξε.

Ο 42χρονος που είναι μάγειρας στο επάγγελμα αλλά ασχολείται και με την κτηνοτροφία ισχυρίστηκε στους έκπληκτους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν ότι είναι μανιακός συλλέκτης όπλων, κάτι που κάνει εδώ και πολλά χρόνια, από την εποχή ακόμα που τα οικονομικά του ήταν... ανθηρά.

Χαρακτηριστικό του πάθους του με τα όπλα είναι το γεγονός ότι κατά την σύλληψη του βρέθηκε να φοράει ένα μπλουζάκι στο οποίο αναγράφεται η λέξη glock (το πιστόλι) ενώ στο λαιμό του μία χρυσή καδένα με ένα χρυσό καλάσνικοφ cretalive.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ