2012-04-01 22:03:49
Φωτογραφία για ΔΕΙΤΕ: Ελεύθερη η Linsday Lohan!
 

Έτοιμη για μία καινούργια αρχή...Η Lindsay Lohan δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή της καθώς άκουγε δια στόματος της δικαστού ότι «τα κατάφερε!» και τώρα πια είναι ελεύθερη να κάνει μία νέα αρχή στη ζωή της.

Η νεαρή ηθοποιός που είχε συλληφθεί για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ εισήχθη σε ειδική κλινική στο Λος Άντζελες στις 12 Αυγούστου όπου και έπρεπε να παραμείνει για 90 ημέρες.  Η δικαστής της επέτρεψε να επιστρέψει σπίτι της όμως ήταν υπό συνεχή επιτήρηση.

Η δικαστής της είχε κρούσει επανειλημμένα τον κώδωνα του κινδύνου καθώς παρά τις νουθεσίες και τις τιμωρίες, εκείνη δεν έδειχνε να συμμορφώνεται. Τελικά όμως φαίνεται ότι η Linsday έβαλε μυαλό και ολοκληρώνοντας την τελευταία της ποινή είναι αποφασισμένη να γυρίσει σελίδα στη ζωή της.

«Πρέπει να ζήσεις μια πιο ώριμη ζωή, να σταματήσεις το κλάμπινγκ και να εστιάσεις στη δουλειά σου» τη συμβούλευε η δικαστής.

Όσο για το πώς θα γιορτάσει την ελευθερία της; «Με ένα ήσυχο δείπνο» αποκάλυψε η ίδια κάνοντας ένα πρώτο δείγμα προς τη «νέα της ζωή».
24wro
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ