2013-04-05 11:03:03
Φωτογραφία για Τελευταία πράξη του δράματος για τον Ηρακλειώτη επιχειρηματία
Μουδιασμένη παραμένει η τοπική κοινωνία του Ηρακλείου μετά την τραγωδία που έγραψε με τα ίδια του τα χέρια ο Στέλιος Δανδούτης που έβαλε χτες το πρωί τέλος στη ζωή του με μια σφαίρα έξω από την επιχείρηση του στη βιομηχανική περιοχη.

Συγγενείς και φίλοι του άτυχου επιχειρηματία δεν μπορούν να πιστέψουν ότιο ο 47χρονος οδηγήθηκε στην απελπισμένη αυτή πράξη με την οικογένεια του να βιώνει μια πραγματική τραγωδία. Σήμερα και μέσα σε κλίμα οδύνης και πένθους θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του άτυχου επιχειρηματία.

Ο Στέλιος Δανδούτης πατέρας δυο παιδιών εντοπιστηκε νεκρός χτες το πρωι έξω από την επιχείρηση του. Ήταν πεσμένος στο οδόστρωμα έξω από το αυτοκίνητο του στο πάρκινγκ της επιχείρησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του prismanews.gr, ο αυτόχειρας, από τους παλιούς εμπόρους, με μία ... νοικοκυρεμένη επιχείρηση, έπεσε θύμα της οικονομικής κρίσης. Λόγω έλλειψης ρευστότητας χρεώθηκε στις τράπεζες και το τελευταίο διάστημα η επιχείρησή του δεν πήγαινε καλά με αποτέλεσμα να μην μπορεί να έχει τραπεζική χρηματοδότηση. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ