2013-04-04 20:01:42
Φωτογραφία για Το αποχαιρετιστήριο γράμμα του Φάμπρι
Ο Φαμπριθιάνο Γκονθάλεθ αποχαιρέτησε με ένα γράμμα τους παίκτες του Παναθηναϊκού ενώ πήρε μαζί του από την Παιανία ως ενθύμιο ένα κλαδί ελιάς.

Μετά τα όσα έγιναν το Σάββατο το βράδυ, τα όσα είπε ο Φάμπρι αλλά και τον καυγά με τον Καρνέζη και τους υπόλοιπους πράσινους ήταν δεδομένο πως ο Φαμπριθιάνο Γκονθάλεθ δεν θα μπορούσε να αποχαιρετίσει από κοντά τους παίκτες του Παναθηναϊκού.

Όσο και να το ήθελε αυτός τα αισθήματα δεν ήταν αμοιβαία από την πλευρά των ποδοσφαιριστών του Τριφυλλιού. Έτσι βρήκε μια άλλη λύση... κάπως διαφορετική για να αποχαιρετήσει τους πρώην παίκτες του, να τους πει ευχαριστώ για την συνεργασία και να τους ευχηθεί ότι καλύτερο.

Ο Ισπανός τεχνικός άφησε ένα γράμμα στο αθλητικό κέντρο της Παιανίας προκειμένου να διαβαστεί στους πράσινους και σε αυτό μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Θέλω να σας ευχαριστήσω για την συνεργασία που είχαμε μέχρι τώρα και την προσπάθεια που κάνατε. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πετύχετε τους στόχους που έχει η ομάδα και ότι καλύτερο σε προσωπικό επίπεδο».


Ενθύμιο ένα κλαδί ελιάς Ο Φάμπρι εδώ και λίγες ώρες πήρε τον δρόμο της επιστροφής για την Ισπανία. Ο Ισπανός τεχνικός όμως λίγο πριν αναχωρήσει επισκέφτηκε για τελευταία φορά τις εγκαταστάσεις της Παιανίας.

Ο Ισπανός τεχνικός βρέθηκε στην Παιανία για να κόψει ένα κλαδί ελιάς από ένα από τα δέντρα που βρίσκονται στο αθλητικό κέντρο των πράσινων γιατί ήθελε να το πάρει μαζί του ως ενθύμιο.

Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού θα πρέπει να σημειώσουμε ότι αναχώρησε για την πατρίδα του με πλοίο και όχι αεροπορικός, μέσω Πάτρας-Ανκόνα και εν συνεχεία οδικώς για την Ισπανία.

Απολάμβανε τον ήλιο

Σε ότι έχει να κάνει τέλος με τον Ισπανό τεχνικό θα πρέπει να σημειώσουμε ότι τις τελευταίες μέρες ο Φάμπρι ο οποίος απολάμβανε τον ήλιο και τον υπέροχο καιρό στην Ελλάδα είχε την συνήθεια κάποιες μέρες μετά την προπόνηση του Παναθηναϊκού να κάθετε μόνος του στους εξωτερικούς χώρους της Παιανίας και να κάνει ηλιοθεραπεία.

Κάτι που πολλές φορές προκάλεσε και την απορία των ποδοσφαιριστών του αλλά και των ανθρώπων που εργάζονταν στις εγκαταστάσεις του Τριφυλλιού.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ