2013-04-04 15:52:02
Φωτογραφία για Το μεγάλο ξεκατίνιασμα των γελοίων της βουλής - O σταύλος του Αυγεία...!!!
Δύο διαδοχικά επεισόδια με θλιβερό πρωταγωνιστή τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη σκίασαν την σημερινή συνεδρίαση της προανακριτικής κατά τη διάρκεια της κατάθεσης του Ευάγγελου Βενιζέλου που ξεκίνησε λίγο μετά τις 10.30 το πρωί.

 

Η πρώτη ένταση ξεκίνησε μεταξύ Ηλία Κασιδιάρη και Αδωνι Γεωργιάδη και εξ΄ αυτού του λόγου διακόπηκε η συνεδρίαση για 5 λεπτά.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης ξεκίνησε να κάνει ερωτήσεις στον κ. Βενιζέλο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Α. Γεωργιάδης σχολίασε κάποιες από τις ερωτήσεις του βουλευτή της Χρυσής Αυγής και ακολούθησε ένταση. Το προεδρείο διέκοψε για λίγα λεπτά τη συνεδρίαση.

Ο κ. Βενιζέλος εξερχόμενος της αίθουσας σχολίασε δηκτικά το κλίμα λέγοντας : «Διακρίνω μια αυξημένη ένταση λόγω τεστοστερόνης. Είναι θέμα ενδοκρινολογικό. Και σε κάθε περίπτωση η ιατρική δεν έχει απαντήσει αν η ψυχιατρική προηγείται της ενδοκρινολογίας ή το αντίθετο».


Kατά τις ίδιες πληροφορίες στο συμβάν απειλήθηκε και εμπλοκή της Ζωής Κωνσταντοπούλου η οποία απευθυνόμενη στους δημοσιογράφους διαμαρτυρήθηκε για προνομιακή μεταχείριση του κ. Βενιζέλου λέγοντας: «Μπαίνει και βγαίνει όποτε θέλει...».

Μόλις η συνεδρίαση της προανακριτικής ξεκίνησε και πάλι, και ενώ στον κ. Κασιδιάρη είχε γνωστοποιηθεί το περιεχόμενο των δηλώσεων Βενιζέλου ακοούθησε η έκρηξη:Κασιδιάρης: «Εσύ Βενιζέλε έχεις έλλειψη τεστοστερόνης, γι' αυτό και απ' το βήμα της Βουλής λες 'έλα καλέ'. Εγώ δεν ειμαι λαμόγιο και απατεώνας σαν εσένα».Βενιζέλος: «Είσαι όμως φασίστας και δεν μπορεί να έχει η Βουλή διάλογο με τέτοιες νοοτροπίες»Κασιδιάρης: «Σκάσε γελοίε και χοντρέ».

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής ξέσπασε έπειτα στα ποτήρια που είχε μπροστά του ένα έσπασε και ένα μικρόφωνο

Ως αποτέλεσμα, ο πρόεδρος της Επιτροπής Χρ. Μαρκογιαννάκης τού στέρησε τον λόγο μέχρι το τέλος της συνεδρίασης και εκείνος αποχώρησε έξαλλος από την αίθουσα

Αργότερα σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους ο Ηλ Κασιδιάρης συνέχισε στο ίδιος ύφος τις προκλήσεις του: «Δέχτηκα ανοίκεια επίθεση από ένα πολιτικό ανδρείκελο που παριστάνει τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. Πρέπει όμως να ξέρει ότι υπάρχουν άνθρωποι με αξιοπρέπεια, οι οποίοι αντιδρούν όταν τους προσβάλλουν. Με πρόσβαλλε και στη συνέχεια καλούσε την αστυνομία για να με βγάλουν από την αίθουσα και να μην υποβάλλω ερωτήσεις στον πιο κρίσιμο μάρτυρα. Αυτή η Προανακριτική έχει τάσεις συγκάλυψης. Είναι μία παρωδία και γελοία διαδικασία».

 Αιχμές κατά Παπακωνσταντίνου, Διώτη, Μπίκα

Κατά την κατάθεσή του ο κ. Βενιζέλος άφησε αιχμές για τον πρώην υπουργό Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντινου καθώς και για τους κ. Διωτη και Μπικα , κατα πληροφορίες λέγοντας τα εξής:

«Με άγνοουσαν και πίσω απο την πλάτη μου έκαναν συνεννοήσεις για τη διαχείριση της λιστας». Ανέφερε επίσης ότι ο κ. Διώτης τού παρέδωσε το usb τέλος Ιουλίου με αρχές Αυγούστου και πρόσθεσε: «Δεν μπορούσα να πιστέψω οτι το ΣΔΟΕ δεν ειχε αντίγραφο και δεν συνέχιζε να κάνει έρευνα για τη λίστα». 

 http://kourdistoportocali.com/articles/19905.htm
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το Google Keep κυκλοφόρησε
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το Google Keep κυκλοφόρησε
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ