2013-04-04 15:13:03
Φωτογραφία για Μετά την αναγνώριση της Ο.Μ..Α.Ε. ξεκινούν οι Ελληνικοί αγώνες
Μετά την αναγνώριση της Ο.Μ.Α.Ε. από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ο Μηχανοκίνητος Αθλητισμός αλλάζει σελίδα και αναδιοργανώνετε πλέον σε όλα τα επίπεδα. Η αναβάθμιση του σπορ και η ανάδειξη των οδηγών είναι το μόνο σίγουρο μετά την υπογραφή της παρακάτω απόφασης, με την οποία συνεπάγεται και η έναρξη των διακηρυχθέντων αγώνων του 2013.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ο.Μ.Α.Ε. παραδόθηκε στην προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή το με αριθμό απόφασης 7270/29.03.13 έγγραφο-απόφαση του Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων - Πολιτισμού και Αθλητισμού το οποίο υπογράφει ο αρμόδιος υφυπουργός Ιωάννης Ιωαννίδης, με το οποίο χορηγήθηκε στην Ομοσπονδία η προβλεπόμενη από τον αθλητικό νόμο 2725 ειδική αθλητική αναγνώριση.

Βάσει της παραπάνω απόφασης, οποιαδήποτε δραστηριότητα ανάγεται στο μηχανοκίνητο αθλητισμό και αφορά αυτοκίνητο, φόρμουλα και καρτ θα διενεργείται υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας στα πλαίσια του αθλητικού νόμου, όπως αυτός ισχύει σήμερα.

Θα υπογραφεί ασφαλιστήριο συμβόλαιο προσωπικού ατυχήματος αγωνιζομένων και αστικής ευθύνης, σύμφωνα με σχέδιο σύμβασης στο οποίο έχουμε ήδη καταλήξει, με στόχο την άμεση διεξαγωγή αγώνων.

peritroxon.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ