2013-04-04 14:32:17
Φωτογραφία για ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ 11ΑΔΑ ΤΗΣ «Mirror» ΓΙΑ ΤΟ Next Gen Series Ο ΛΥΚΟΓΙΑΝΝΗΣ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Στην ενδεκάδα των καλύτερων παικτών του Next Gen Series τοποθέτησε τον Μπάμπη Λυκογιάννη η "Mirror" συνοδεύοντας το σχόλιό της με σχετικό βίντεο.

Συγκεκριμένα ο Λυκογιάννης είναι ο 8ος της 11άδας της Mirror. Οι Άγγλοι τον γράφουν ως φουλ μπακ, στον Ολυμπιακό αγωνίζεται κυρίως ως αριστερό μπακ, όμως ο νεαρός παίκτης του Ολυμπιακού έχει παίξει ως χαφ, δεκάρι ή ακόμα και ως κυνηγός.

«Μαζί με τον Σωτήρη Νίνη και τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, ο ‘Μπάμπης’ χαρακτηρίζεται ως ένα από τα μελλοντικά αστέρια της Ελλάδας και της Εθνικής της ομάδας.

Το ύψος του, του επιτρέπει να παίξει ως κεντρικός αμυντικός, ενώ ήδη έχει κάνει τρεις εμφανίσεις με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού (συμπεριλαμβανομένης και αυτής στο Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Μονπελιέ)», αναφέρει το κομμάτι για τον Λυκογιάννη που σίγουρα έχει όλο το μέλλον μπροστά του.

Οι 11 της Mirror για το NextGen Series είναι: Λούις Μπέικερ (Τσέλσι και ο οποίος επελέγη ως ο καλύτερος παίκτης του τουρνουά), Γκρέιαμ Μπούρκ (Άστον Βίλα), Βίκτορ Φίσερ (Άγιαξ), Σέρζε Γκνάμπρι (Άρσεναλ), Κόνορ Κόουντι (Λίβερπουλ), Άλεξ Πρίτσαρντ (Τότεναμ), Σέρχι Σάμπερ (Μπαρτσελόνα), Χαράλαμπος Λυκογιάννης (Ολυμπιακός), Κάρλος Μανέ (Σπόρτινγκ), Ισλάμ Φερούζ (Τσέλσι) και Ντένις Σουάρεζ (Μάντσεστερ Σ.).
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ