2013-04-04 13:54:00
Φωτογραφία για Στην Πειραιώς το 99,91% του μετοχικού κεφαλαίου της Γενικής τράπεζας
Αυξήθηκε το ποσοστό μετά την ολοκλήρωση της δημόσιας πρότασης

 

Το 99,91% περίπου του μετοχικού κεφαλαίου της Γενικής Τράπεζας θα κατέχει η Tράπεζα Πειραιώς μετά την εξωχρηματιστηριακή μεταβίβαση των μετοχών που προσφέρθηκαν κατά τη διάρκεια της Περιόδου Αποδοχής της Δημόσιας Πρότασης, συμπεριλαμβανομένων των μετοχών που απέκτησε από την μετατροπή του μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου, όπως ανακοίνωσε την Πέμπτη.

Οι εναπομείναντες μέτοχοι έχουν δικαίωμα να πωλήσουν χρηματιστηριακά στην τράπεζα τις μετοχές τους έναντι 6,86 ευρώ ανά μετοχή, εντός αυτού του τριμήνου.

Επιπλέον, σημειώνεται ότι από την ημερομηνία ανακοίνωσης της δημόσιας πρότασης και μέχρι τη λήξη της περιόδου αποδοχής ο προτείνων δεν απέκτησε χρηματιστηριακά μετοχές της εταιρίας.

Η μεταβίβαση των μετοχών που προσφέρθηκαν εγκύρως κατά τη δημόσια πρόταση και οι σχετικές καταχωρήσεις στο ΣΑΤ θα πραγματοποιηθούν εντός 4 εργασίμων ημερών από τη λήξη της περιόδου αποδοχής, ήτοι την 8η Απριλίου, ενώ το τίμημα θα καταβληθεί στους αποδεχόμενους μετόχους, με τον τρόπο που έχουν υποδείξει στις δηλώσεις αποδοχής τους στις 8 Απριλίου.

 

πηγή: tovima.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ