2013-04-04 09:36:24
Φωτογραφία για ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ ΕΝΟΨΕΙ... ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ
Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του Ρέντη είναι πολύ πιθανό να κάνει ο Βαγγέλης Μαρινάκης με την επιστροφή του στην Ελλάδα, ενόψει του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό την 29η αγωνιστική.

Το πρωτάθλημα είναι ήδη εξασφαλισμένο από τους ερυθρόλευκους, ωστόσο άπαντες στο Λιμάνι θέλουν και το... κάτι παραπάνω. Αυτό, μεταξύ άλλων, είναι και η νίκη στη προτελευταία αγωνιστική κόντρα στον «αιώνιο» αντίπαλο, πόσο μάλλον από τη στιγμή που δεν μπόρεσαν οι πρωταθλητές να νικήσουν τον ΠΑΟΚ την περασμένη Κυριακή. Μπορεί το ματς με τον Παναθηναϊκό να μην έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον για τον Ολυμπιακό, ωστόσο άπαντες στο Θρύλο, θέλουν μόνο τη νίκη στο συγκεκριμένο ματς, όπως φυσικά και ο κόσμος της ομάδας.

Οι εμφανίσεις άλλωστε του τελευταίου διαστήματος έφεραν και «μουρμούρα» από τους οπαδούς του Ολυμπιακού, με αποτέλεσμα ενδεχόμενο αρνητικό αποτέλεσμα (ακόμα και ισοπαλία) κόντρα στους "πράσινους", να δημιουργήσει νέα δυσαρέσκεια, την οποία φυσικά κανείς δεν θέλει στον Ολυμπιακό, με πρώτο από όλους τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο πρόεδρος των ερυθρόλευκων βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο εξωτερικό για επαγγελματικές υποθέσεις, ωστόσο την επόμενη εβδομάδα θα βρίσκεται ξανά στην Ελλάδα και σύμφωνα με τον «Γαύρο» στις σκέψεις του βρίσκεται να επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις του Ρέντη, για να δώσει το... στίγμα του.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Be in Balance
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Be in Balance
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ