2013-04-03 18:28:05
Φωτογραφία για Hollywood Report Η καθημερινότητα των σταρ σε φωτογραφίες
Ας δούμε τι έκαναν τις τελευταίες μέρες μερικοί από τους πιο διάσημους ανθρώπους του πλανήτη Νικόλ Ρίτσι

Έξω από το γυμναστήριό της εντόπισε ο φωτογραφικός την Νικόλ Ρίτσι. Η 31χρονη σχεδιάστρια και ηθοποιός προσπαθει να διατηρεί ακόμα και εκεί το στιλ της.

Γκουέν Στεφάνι

Στο Λος Άντζελες γιόρτασε το καθολικό Πάσχα η Γκουέν Στεφάνι μαζί με τα παιδιά και τον σύντροφό της, Γκάβιν Ροσντέιλ. Η 43χρονη τραγουδίστρια έδειχνε πολύ χαρούμενη ενώ ο 6χρονος Κίνγκτστον ξεχώρισε με τις αναπάντεχες  στυλιστικές του επιλογές.

Κόρντεϊ Καρντάσιαν

Στην εκκλησία βρέθηκε η ΚόρτνεΪ Καρντάσιαν με τα δυο παιδιά της, τον 3χρονο Μέισον και την 8 μηνών κόρη της, Πενέλοπε, για τον εορτασμό του Πάσχα. Στην παρέα τους βρέθηκε και η μικρότερη αδελφή της, Κένταλ Τζένερ. Η μεγαλύτερη από τις αδελφές Καρντάσιαν δήλωσε στο τελευταίο επεισόδιο του ριάλιτι "Keeping Up with the Kardashians" ότι επιθυμεί να γίνει παρένθετη μητέρα και να κυοφορήσει το παιδί της αδελφής της, Κλόι, που απόκάλυψε ότι δεν μπορεί να τεκνοποιήσει.


Μεγκ Ράιαν

H Mεγκ Ράιαν βρέθηκε στην πρεμιέρα της παράστασης "Lucky Guy" του Broadway για να στηρίξει τον αγαπημένο της φίλο και πρωταγωνιστή της παράστασης, Τομ Χανκς.

Ναόμι Γουότς και Λιβ Σράιμπερ

Mια βόλτα στο Λος Άντζελες έκανε η 44χρονη Ναόμι Γουότς έχοντας για συντροφιά τα παιδιά της, Σάσα και Σάμιουελ, και τον αγαπημένο της, Λιβ Σράιμπερ.

Ντέιβιντ Μπέκαμ

Λίγο πριν μπει στο γήπεδο για προπόνηση εντόπισε ο φωτογραφικός φακός τον Ντέιβιντ Μπέκαμ. Ο άσσος του ποδοσφαίρου βρίσκεται στο Παρίσι, αφού αγωνίζεται εδώ και μερικούς μήνες με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Οικογένεια Μπάρακ Ομπάμα

Ο Μπάρακ Ομπάμα, η σύζυγός του, Μισέλ, και οι κόρες τους, Μάλια και Σάσα, παρακολούθησαν τη λειτουργία της Επισκοπικής Εκκλησίας του St. John's  με αφορμή τον εορτασμό του Πάσχα. Αυτό που έγινε θέμα στα media δεν ήταν άλλο από τις νεαρές κόρες του Προέδρου των ΗΠΑ.

Πάμελα Άντερσον

Στην παραλία του Μαλιμπού περνάει τον ελεύθερο χρόνο της η Πάμελα Άντερσον, και ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε με χαλαρό ντύσιμο και χωρίς ίχνος μακιγιάζ.  

Ρόμπερτ Πάτινσον

Στο Μαλιμπού βρέθηκε αυτό το Σαββατοκύριακο και ο Ρόμπερτ Πάτινσον και ο φωτογραφικός φακός τον εντόπισε να κάνει σερφ. Παρότι νέες φήμες έκαναν περί χωρισμού με την Κρίστεν Στιούαρτ έκαναν πρόσφατα την εμφάνισή τους, το ρεπορτάζ του διάσημου μπλόγκερ Πέρεζ Χίλτον κάνει λόγο για πιθανή επισημοποίηση της σχέσης τους. Στο Μαλιμπού διαθέτει σπίτι η μητέρα της Στιούαρτ. 

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ 

Άλλη μια βόλτα απόλαυσε η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ στη Νέα Υόρκη, φυσικά με τις δίδυμες κόρες της, Μάριον και Τάμπιθα. Λίγο νωρίτερα, η διάσημη ηθοποιός είχε συνοδεύσει τον γιο της στο σχολείο, όπως κάθε πρωί. 

Σούρι Κρουζ 

Στο ξενοδοχείο Four Seasons της Νέας Υόρκης γιόρτασαν την Κυριακή του Πάσχα η 6χρονη Σούρι και η μαμά της, Κέιτι Χολμς. Ντυμένη επίσημα, η μικρή Κρουζ κατέβηκε από το αυτοκίνητο και άρχισε να τρέχει, προκειμένου να μπει γρήγορα μέσα και να αποφύγει τους φωτογράφους. Από πίσω της ακολούθησε η 34χρονη Κέιτι Χολμς. 

Φέργκι έγκυος και Τζος Ντουχάμελ

Προς την Εκκλησία της Σάντα Μόνικα κατευθύνονταν ο Τζος Ντουχάμελ και η εγκυμονούσα Φέργκι. Οι δυο τους γιόρτασαν με αυτόν τον τρόπο το Πάσχα, λίγους μήνες πριν καλωσορίσουν το νέο μέλος της οικογένειάς τους. 

Χάλι Μπέρι 

Ένας έντονος διαπληκτικός έλαβε χώρα στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες μεταξύ των φωτογράφων και των Χάλι Μπέρι και Ολιβιέ Μαρτίνεζ. Το ζευγάρι, μαζί με την κόρη της διάσημης ηθοποιού, Νάλα, φτάνοντας στο αεροδρόμιο αντίκρισε το πλήθος των δημοσιογράφων που τους περίμενε για μια φωτογραφία. Αρχικά, προσπάθησαν να κρύψουν τα πρόσωπά τους και να αποφύγουν τα φλας διακριτικά, όταν όμως οι παπαράτσι έγιναν πιο επίμονοι, η Χάλι Μπέρι, εμφανώς εκνευρισμένη, 

www.yupiii.gr 

Join the conversation
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ