2013-04-03 14:45:38
Φωτογραφία για Ξυλοκοπήθηκε επειδή αρνήθηκε να πληρώσει χωρίς απόδειξη
20χρονος καταγγέλλει κατάστημα στην Κομοτηνή για ξυλοδαρμό από τους υπαλλήλους του, επειδή δεν πλήρωσε το λογαριασμό του χωρίς απόδειξη... Το παιδί αναγκάζεται να μεταβεί στην Αθήνα για χειρουργική επέμβαση στην κάτω γνάθο. Η μητέρα του δήλωσε πως θα κινηθεί δικαστικά. Όλα συνέβησαν αργά το βράδυ της Παρασκευής, όταν ο 20χρονος Γιάννης Γκερέκος πήγε στο bar Avant Garde της κεντρικής πλατείας Κομοτηνής.

Η παρέα των τεσσάρων φοιτητών ήπιε από δύο σφηνάκια ο καθένας και έκανε ένα λογαριασμό των 8 ευρώ συνολικά.

Οι φοιτητές περίμεναν την απόδειξη, αλλά μάταια. «Περιμέναμε να φέρει την απόδειξη στον πρώτο γύρο και δεν το έκανε, δεν την έφερε ούτε στον δεύτερο γύρο. Καθίσαμε λίγο, χορέψαμε και μετά φύγαμε, γιατί σύμφωνα με το νόμο εάν δεν έχεις απόδειξη μπορείς να φύγεις χωρίς να πληρώσεις και το έγραφε και μέσα στο μαγαζί αυτό».

Οι φοιτητές έφυγαν από το μαγαζί και έκαναν βόλτα στην πλατεία
. «Δεν είδαμε κάποιον να έρχεται πίσω μας. Οπότε κάναμε μία βόλτα, είδαμε και κάποιους άλλους γνωστούς και περπατήσαμε στην πλατεία. Μερικοί προχώρησαν μπροστά και εγώ ήμουν πιο πίσω με άλλα δύο άτομα. Μετά άρχισα να ακούω το σερβιτόρο να μας υποδεικνύει, πράγμα που εγώ άκουσα, ενώ οι φίλοι μου το είδαν. Εκείνη τη στιγμή άκουσα έναν άγνωστο από πίσω να μου λέει: "για 8 ευρώ ρε γύφτοι!" και την ώρα που πάω να γυρίσω, βλέποντας τον άγνωστο μαζί με το σερβιτόρο, ένιωσα το χτύπημα στο πρόσωπο».

Τι απαντά το κατάστημα

Σε ανακοίνωση προχώρησε το κατάστημα Avant Garde, όπου, σύμφωνα με την καταγγελία, συνέβη το περιστατικό.

«Εκ προοιμίου θέλουμε να δηλώσουμε ότι λυπούμαστε αφάνταστα για τον τραυματισμό του άτυχου φοιτητή, του ευχόμαστε ολόθερμα καλή, ταχεία και όσο το δυνατόν ανώδυνη ανάρρωση. Είναι γεγονός ότι μας εξέπληξε δυσάρεστα το ότι η επιχείρησή μας στα διάφορα δημοσιεύματα φέρεται να έχει εμπλοκή στο συμβάν, γεγονός το οποίο το διαψεύδουμε κατηγορηματικά, καθώς ουδείς εκ των υπευθύνων της ή των υπαλλήλων της αντιλήφθηκε οτιδήποτε εντός του καταστήματος ή πλησίον αυτού.

Το Avant Garde είναι γνωστό ότι λειτουργεί στο κέντρο της Κομοτηνής τα τελευταία 8 χρόνια, αποτελώντας κατ’ εξοχήν φοιτητικό στέκι και ουδέποτε έδωσε δικαίωμα για οποιοδήποτε αρνητικό σχόλιο, αντιθέτως σέβεται την πελατεία του, ιδιαίτερα τους φοιτητές της πόλης μας, οι οποίοι μας τιμούν με την καθημερινή παρουσία τους. Για το λόγο αυτό πολλές φορές το μήνα διοργανώνουμε φοιτητικές βραδιές με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές, προσφέροντας δωρεάν ποτά και γενικά διαμορφώνοντας ένα ευχάριστο κλίμα διασκέδασης και ψυχαγωγίας, εκφράζοντας τη ευγνωμοσύνη μας για τη στήριξη των φοιτητών στο κατάστημά μας.

Αρκετές, δε, είναι οι φορές που προσφέρουμε διάφορες χορηγίες σε συλλόγους φοιτητών. Είναι αδιανόητο, λοιπόν, και εκτός της φιλοσοφίας του καταστήματος να δημιουργούνται επεισόδια για ασήμαντες αφορμές, ιδιαίτερα δε αυτές που αφορούν οικονομικές διαφορές, όπως εν προκειμένω το αναφερόμενο στα πρόσφατα δημοσιεύματα ποσό των 8€. Η διεύθυνση του καταστήματος δεν επιδοκιμάζει τέτοιου είδους συμπεριφορές», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Avant Garde.

Πηγή: www.pontikosnews.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ