2013-04-03 09:54:05
Φωτογραφία για ΣΑΡΩΝΕΙ Η Κ15 ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!
Για μία ακόμη χρονιά το τμήμα κάτω των 15 ετών του Ολυμπιακού βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και δείχνει το ταλέντο που υπάρχει στην ακαδημία των «ερυθρόλευκων».

Συγκεκριμένα, οι πιτσιρικάδες και φέτος τερμάτισαν πρώτοι στον όμιλό τους στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Πειραιά, έχοντας μάλιστα μόνο νίκες αφού δεν ηττήθηκαν ή δεν αναδείχθηκαν ισόπαλοι σε κανέναν από τους αγώνες που έδωσαν. Παράλληλα, οι μπόμπιρες βρίσκονται στην πρώτη θέση του ομίλου τους και στο Θουκυδίδειο τουρνουά που λαμβάνουν μέρος.

Επίσης δεν έχουν καμία ήττα και έχουν κάνει το απόλυτο ενώ μένει ένας ακόμη αγώνας για να ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους και σε αυτή τη διοργάνωση.

Και ο προπονητής της ομάδας, Μίλαν Πάβλοβιτς, είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τους παίκτες του καθώς βλέπει ότι οι μικροί τα πάνε αρκετά καλά.

Παράλληλα, στους αγώνες τους οι «ερυθρόλευκοι» εκτός από τις νίκες που παίρνουν αποδίδουν και ωραίο ποδόσφαιρο, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που και οι άνθρωποι των αντίπαλων ομάδων δίνουν τα εύσημα στον Ολυμπιακό για τα ματς που κάνουν και το θέαμα που βγάζουν στον αγωνιστικό χώρο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ