2013-04-03 09:26:59
Φωτογραφία για ΜΠΟΑΤΕΝΓΚ : ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ
Αισιόδοξος ότι σύντομα θα μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Ολυμπιακό εμφανίζεται σε συζητήσεις που έχει με το τεχνικό επιτελείο της ομάδας ο Ντέρεκ Μπότενγκ.

Σίγουρος για τη δικαίωσή του από το CAS στη δικαστική μάχη που έχει με την Ντνίπρο παρουσιάζεται ο Γκανέζος χαφ σε συζητήσεις που έχει με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Η υπόθεση του Μπόατενγκ φαίνεται ότι βρίσκεται στην τελική ευθεία, σύμφωνα με όσα είπε στο τεχνικό επιτελείο των ερυθρόλευκων και ίσως στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό πραγματοποιήσει την πρώτη του εμφάνιση με την ερυθρόλευκη φανέλα.

«Το αργότερο μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα έχω δικαιωθεί από το CAS. Όλα πάνε καλά και θα αποκτήσω δικαίωμα να αγωνιστώ με τον Ολυμπιακό. Πιστεύω ότι θα είμαι διαθέσιμος και στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό κι αν θέλει ο προπονητής με χαρά θα αγωνιστώ», φέρεται να έχει πει ο 29χρονος ποδοσφαιριστής.

Την ίδια ώρα, η διοίκηση παρακολουθεί διακριτικά την υπόθεση του Μπόατενγκ, αφού δεν μπορεί να εμπλακεί η ίδια σε δικαστική μάχη με τους Ουκρανούς ώστε ο παίκτης να κερδίσει την ελευθέρας του.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ