2013-04-03 07:19:03
Φωτογραφία για Ο Psy θα γίνει Τζέντλεμαν στο νέο του τραγούδι
Ο Νοτιοκορεάτης τραγουδιστής Psy, που σημείωσε τεράστια επιτυχία με το κομμάτι"Gangnam Style" που... ανάρτησε στο YouTube, ανακοίνωσε ότι το νέο του τραγούδι θα έχει τίτλο "Gentleman".

"Το νέο τραγούδι είναι εξαιρετικά διασκεδαστικό και... το μόνο που μπορώ να αποκαλύψω είναι ότι o τίτλος του είναι 'Gentleman'", είπε τη Δευτέρα ο Psy σε τοπική τηλεοπτική εκπομπή, αναφέρει δημοσίευμα του Reuters.

Επίσης, αποκάλυψε ότι "η χορογραφία του τραγουδιού είναι γνώριμη στους συμπατριώτες μου, αλλά εκείνοι που ζουν σε άλλες χώρες σίγουρα δεν τον γνωρίζουν".

Το ολοκαίνουριο κομμάτι θα κυκλοφορήσει στις 12 Απριλίου, μία ημέρα πριν τη μεγάλη συναυλία του τροφαντού ράπερ στο στάδιο Seoul World Cup στη Σεούλ, όπου θα παρουσιαστεί ζωντανά για πρώτη φορά.

Την περασμένη εβδομάδα, ο 35χρονος τραγουδιστής κάλεσε τους fans που θα παρακολουθήσουν την συναυλία του να ντυθούν στα λευκά. "Δείτε αυτή τη φωτογραφία κι ας είμαστε όλοι στα λευκά στις 04/13", έγραψε στο Twitter του.

Στις 15 του περασμένου Ιουλίου ο Psy ανάρτησε το βιντεοκλίπ με το "Gangnam Style", το οποίο μέχρι σήμερα το πρωί είχε 1.489.099.883 θεάσεις στο λογαριασμό του, στο YouTube. Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ