2013-04-02 21:01:10
Φωτογραφία για ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ;
Στη Nova ήδη άρχισαν να σκέφτονται την τηλεοπτική διαχείριση της μεγάλης αναμέτρησης Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού Το ντέρμπι «αιωνίων» θα γίνει τη μεταπροσεχή Κυριακή (19.00) και θα έχει το (τηλεοπτικό) ντεζαβαντάζ ότι θα ξεκινήσει παράλληλα με όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια της Σούπερ Λίγκας. Στις 19.00.

Παρ' όλα αυτά οι πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr", αναφέρουν ότι το συνδρομητικό ετοιμάζει μία έκπληξη γύρω απ' το ντέρμπι που δεν θα αφορά στην κάλυψη του, αλλά τις μέρες που θα προηγηθούν και πιο συγκεκριμένα το Legend stories, το οποίο θα βγει Τετάρτη ή Πέμπτη (10 ή 11/4).

Υπάρχουν ήδη οι σκέψεις ανάμεσα στους ανθρώπους της Nova και την τρέχουσα εβδομάδα προσπαθούν να τις θέσουν σε εφαρμογή. Μέχρι την Παρασκευή θα έχει ξεκαθαρίσει αν θα προκύψει η έκπληξη και όλα δείχνουν ότι οι απαντήσεις που περιμένουν στη Nova θα είναι θετικές.

Το ντέρμπι θα μεταδοθεί σε HD και μένει να δούμε αν θα μπει στο Novasports 1 ή στο Novasports 2, κάτι που θα εξαρτηθεί απ' την επιλογή καναλιού, για το «Λεπτό προς λεπτό».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ