2013-04-02 18:31:03
Φωτογραφία για Προεκλογικά τύμπανα στην Στυλίδα - Γκλέτσος εναντίον Πανουργιά [video]
Ο ένας μετά τον άλλο οι δήμοι της Φθιώτιδας μπαίνουν στον προεκλογικό χορό αν και οι εκλογές της αυτοδιοίκησης αργούν. Μετά τον δήμο Λαμίας άρχισαν τα προεκλογικά τύμπανα να χτυπούν και στο δήμο Στυλίδα. Το ντέρμπι του Σαββάτου ξεσκέπασε τις πολιτικές βλέψεις του προέδρου του ΑΟ Στυλίδας Πανουργιά Πανουργιά.

Μέσα από την εκπομπή "90 λεπτά χωρίς καθυστερήσεις" ο Πανουργιάς Πανουργιάς δεν έχασε την ευκαιρία να στείλει το μήνυμα στον δήμαρχο Απόστολο Γκλέτσο αλλά και να επιβεβαιώσει όλους αυτούς που δεν θεωρούν καθόλου τυχαία την έντονη ενασχόλησή του με τα κοινά της Ανατολικής Φθιώτιδας. Σε πιο χαμηλούς τόνους κρατά την αντιπαράθεση ο Απόστολος Γκλέτσος και αρνείται να παίξει το παιχνίδι του πιθανού αντιπάλου του.

Από ντέρμπι σε ντέρμπι

Ποικίλα σχόλια προκάλεσε η απουσία του δημάρχου Απόστολου Γκλέτσου το Σάββατο από το γήπεδο Στυλίδας και το κρίσιμο ντέρμπι για την ομάδα του λιμανιού.


Και μπορεί ο πρόεδρος του ΑΟ Στυλίδας Πανουργιάς Πανουργιάς να μην έχει τοποθετηθεί επίσημα όλοι γνωρίζουν ωστόσο πως στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές σκοπεύει να είναι υποψήφιος δήμαρχος Στυλίδας.

Εύκολα λοιπόν κάποιοι συνδέουν την απόσταση που κρατά ο Απόστολος Γκλέτσος από τα αθλητικά δρώμενα της πόλης με τις πολιτικές βλέψεις του προέδρου της ομάδας.

Ο Πανουργιάς Πανουργιάς μάλιστα μέσα από την εκπομπή του Star 90 λεπτά χωρίς καθυστερήσεις δεν έχασε την ευκαιρία να στείλει για μια ακόμη φορά το μήνυμα προς τον δήμαρχο Απόστολο Γκλέτσο.

Μετά την παρέμβαση του δημάρχου Λοκρών Νίκου Λιόλιου για να υπερασπιστεί την ομάδα της Μαλεσίνας αλλά και μετά από κάθε τηλεφωνική παρέμβαση εκπροσώπου της δημοτικής αρχής Λοκρών ο Πανουργιάς Πανουργιάς δεν έχανε την ευκαιρία να τονίζει πως ο Δήμαρχος Στυλίδας δεν είναι στο πλευρό της ομάδας του ενώ ούτε στο γήπεδο θέλησε να δώσει το παρόν.

Την δική του απάντηση και το δικό του μήνυμα έστειλε στον Πανουργιά Πανουργιά σήμερα ο Απόστολος Γκλέτσος θέλοντας να του θυμίσει πως η δημοτική αρχή σε δύσκολους καιρούς κατάφερε να εξασφαλίσει πάνω από 100 χιλιάδες ευρώ για το γήπεδο του ΑΟ Στυλίδας.
lamiastar.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ