2013-04-02 15:45:51
Φωτογραφία για Πάτρα: Mαύρα πανιά στο ATEI - Σε θέση μάχης σπουδαστές και καθηγητές
Σε θέση μάχης βρίσκονται ξανά τα τελευταία 24ωρα σπουδαστές και διοικητικοί υπάλληλοι του ΑΤΕΙ Πατρών, έπειτα από τις τελευταίες πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και μιλούν μέχρι για πιθανή μετακίνηση της ίδιας της έδρας του ΑΤΕΙ Πατρών στο Μεσολόγγι. Μάλιστα, η σχετική πληροφορία αναφέρει πως πρόκειται για διεργασίες και πρωτοβουλίες του αναπληρωτή υπουργού υγείας με καταγωγή από την Αιτωλοακαρνανία, Μάριου Σαλμά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από σήμερα το πρωί στην είσοδο και στους χώρους του ΑΤΕΙ Πάτρας έχουν τοποθετηθεί μαύρα πανιά σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την απαράδεκτη στάση που τηρείται από την ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας στο Ανώτατο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό ίδρυμα της Πάτρας που διαθέτει 20.000 και πλέον σπουδαστές.

Μάλιστα, όπως σας πληροφόρησε και χθες το xespao.gr, οι διοικητικοί υπάλληλοι αποφάσισαν να απέχουν σήμερα από τα καθήκοντα τους και αναμένεται όλοι μαζί, φοιτητές, εκπαιδευτικοί, διοικητικό προσωπικό και ειδικό τεχνικό προσωπικό να συντονίσουν τις προσπάθειες και διαμαρτυρίες τους σε ένα κοινό μέτωπο αγώνα απέναντι στο σχέδιο «Αθηνά» και την επικείμενη διάλυση και υποβάθμιση του εκαπιδευτικού ιδρύματος της πόλης.

Χθες Δευτέρα 1η Απριλίου, ο πρόεδρος του ΑΤΕΙ κ. Σωτήρης Καπλάνης είχε συνάντηση στην Αθήνα με τον υπουργό παιδείας Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο, ενώ για σήμερα Τρίτη 2 Απριλίου 2013 έχει προγραμματιστεί πορεία και συλλαλητήριο των φοιτητών στο κέντρο της Πάτρας.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ ΤΩΝ... ΑΣΤΕΡΙΩΝ!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ ΤΩΝ... ΑΣΤΕΡΙΩΝ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ